Markedsføring

Når du udlejer dit feriehus er det nødvendigt, at dit udlejningsbureau tilbyder en bred og alsidig markedsføring. Det er med til at sikre en høj dækning og dermed en god forretning for både dig og os. Vores 40 års erfaring gælder også markedsføringens kunst, og at vi evner at nå ud til de rigtige kunder på de rigtige tidspunkter, er en af mange væsentlige fordele ved at udleje gennem SJ Feriehusudlejning.

Marketingmix

For SJ Feriehusudlejning er det vigtigt at bibeholde det helt rigtige marketingmix. Vi ved, at mange af vores gæster er lidt til års og derfor ynder at ringe til os for at booke deres næste ferie. Det er noget vi glæder os over og altid har plads til.

Vi arbejder professionelt med vores markedsføring og har allieret os med nogle af branchens dygtigste til at nå et bredt publikum i Danmark og først og fremmest i Tyskland. Vores markedsføring foregår på alle de platforme og via de medier, hvor kunderne befinder sig, og hvor de er modtagelige for vores budskaber. Vi er godt hjulpet af områdets største database af unikke kundeemner samt en gengangereffekt på over 40% stamkunder, der kommer igen år efter år, og som i øvrigt passer godt jeres hus.  

Brug venligst menuen og læs mere om vores forskellige markedsføringsaktiviteter, hvis du vil vide mere om vores brug af internettet, huspræsentation eller katalog og marketingaftaler.