Katalog og marketingaftaler

Der er ingen tvivl om, at internettet til en vis grad har gjort kataloget overflødigt. Dog oplever SJ Feriehusudlejning stadig, at der er mange gæster, som ynder at sidde og beslutte deres ferie via et katalog, før de går på nettet og booker den. Vi producerer derfor hvert år et flot farvekatalog, som vi uddeler både i ind- og udland samt på diverse salgsmesser. Kataloget er meget informativt og bruges ofte som lokalguide for området. Alle huse får ligeledes en professionel præsentation på minimum 1/6 side.

Messer

SJ Feriehusudlejning tror på, at det er vigtigt at møde sine gæster i deres eget land. Vi deltager derfor hvert år på messer i ind- og udland, og vores kataloger bliver distribueret bredt gennem denne salgskanal.

Egen agent i Tyskland

Med ansættelsen af vores helt egen agent i Tyskland formår vi at udsende vores katalog, så det er fremme dagen efter. Det giver os også en helt unik mulighed for at deltage i arrangementer i Tyskland og optimere vores salg – specielt i Tyskland, som er og bliver vores primære marked.

Portaler

Vores huse er lagt ind og dermed bookbare på mange af de store salgsportaler, som vi har et fortrinligt samarbejde med. Dette er med til at sikre, at dit hus får den nødvendige synlighed, når kunderne er i markedet, hvilket selvfølgelig til syvende og sidst bevirker en øget udlejning.