Jul i Vejlby Klit

23.10.2017

Glæd jer til at opleve julens rette ånd i Vejlby Klit

Der er masser af hygge at glæde sig til i den søde juletid i Vejlby Klit. 

Læg turen forbi et af de skønne julemarkeder i området, hvor I kan nyde tradtionelle danske julegodter som fx æbleskiver og glögg og måske købe fint julepynt og ornamenter til at skabe en ekstra hjemlig stemning i sommerhuset eller tage med hjem som souvenir. 

Fx er holder herregården Ausumgaard deres traditionelle julemarked 8. december til 10. december. Der bliver pyntet op i de gamle stalde, og I kan finde masser af lækre, lokale råvarer til julen, købe spændende julegaver samt blomster og kunsthåndværk. Der bliver budt på masser af smagsprøver og gode tilbud og i cafeen er der forfriskninger og julemusik, så inden besøget er omme skulle I gerne mærke juelstemningen brede sig.   

Også i Fru Pedersens Have er der lagt op til en dejlig og inspirerende oplevelse fra 11. november til 10. decemberDer blive pyntet omkring alle bygninger og med fyr, gran, mos, kogler, kælke, skøjter og meget mere, der alt sammen bidrager til en eventyrlig julestemning, når de levende lys tændes i lygter og lanterner.

Glæd jer til at opleve julens rette ånd i Vejlby Klit.