Lær at flyve en trainerkite på land

14.05.2014

Vil du lære at flyve en trainerkite?

Så har du chancen for at lære det hos SJ Feriehusudlejning i Vrist ved Tom fra Østrig, der har meget erfaring med at flyve trainerkites i forbindelse med hans passion for kitesurfing i området omkring Vesterhavet.

På kurset med Tom lærer du det basale omkring, hvordan en trainerkite fungerer. Du finder blandt andet ud af, hvordan vindvinduet virker og lærer hurtigt at styre en trainer kite rigtigt.

Dette er desuden et godt fundament for, hvis du en dag overvejer at lære at kitesurfe. At flyve med en trainerkite er noget de fleste kan lære – dvs. aktiviteten henvender sig til personer i alle aldre. Dog skal børn under 12 år være ifølge en voksen.

Hvor, hvornår & pris?

Book en session med Tom hos SJ Feriehusudlejning i Vrist eller ring på 23954317 og tilmeld dig. I juni finder kurset sted om mandagen I området omkring SJ Feriehusudlejning fra kl. 15.30 -16.45 og afholdes kun hvis vind og vejrforhold tillader det. I juli og august finder kurset sted hver tirsdag fra 17.00 – 18.15.

Har I lyst til at købe en trainerkite til eget brug, kan Tom ligeledes rådgive jer om hvilken trainerkite, der bedst passer til netop jeres niveau og behov.

Pris: 100 Kr. Pr. Person. Børn under 12 år ifølge en voksen: Plus 40 Kr.