Simpelthen fantastisk!

05.12.2016 Gæsteindlæg

Vi var for første gang på ferie i Danmark sammen som familie. Min mand havde tidligere været i Danmark, men nu skulle vi afsted sammen

Efter en grundig søgning på internettet hos forskellige sommerhusudlejningsbureauer fandt vi SJ Feriehusudlejning. Efter en kort søgning fandt vi ”vores hus”: Sommerhus 272 Slettevej 41 i Vrist

Dette hus var vores drøm – vores idé om sommerhuset: Ikke moderne, men enkelt og komfortabelt samtidig med at vi ikke skulle undvære de sædvanlige bekvemmeligheder. Der var ikke for langt til Vesterhavet og på trods af den attraktive beliggenhed var der plads nok til at nyde den idylliske ro. Det var også vigtigt for os at terrassen kunne aflukkes komplet, så vores hund kunne bevæge sig frit. Vi oplevede og erfarede at det at bo her var ligeså godt som at bo hjemme. Vi følte os hjemme.

Vi havde planlagt denne ferie som en hundrede procents afslapningsferie. Vi havde ingen planer om større aktiviteter udover gåture langs stranden, give sjælen fred samt nyde vejret og terrassen.

I løbet af en uges ferie nåede vi helt ned i gear og fik ladet batterierne op, selvom vi gerne have ønsket at blive en uge ekstra.

Jeg har aldrig oplevet at blive så dybt afslappet og udhvilet på andre ferier end her i Vrist. Man kan stå op klokken halv fem om morgenen og nyde solopgangen ved stranden med dagens første kop kaffe i hånden på en mennesketom strand. Kun sig selv, hunden, bølgernes skvulpen og mågerne. Simpelthen fantastisk!

Fakta: Vi kommer igen i September 2017 i ”vores wellness-hus”, som naturligvis er booket hos SJ Feriehusudlejning. Vi glæder os allerede til at komme til landet og nyde de lokale menneskers varme og venlighed, den lækre mad og det flotte rolige sommerhusområde.

Med venlige hilsener

Norman Patrick Heyden, Mannheim

Se vores sommerhuse i Vrist her!