Feriehusudlejning Thy

Når du skal leje eller udleje et sommerhus i Thy

Velkommen til SJ Feriehusudlejning  i Thy

SJ Feriehusudlejning byder jer velkommen af vores lokale serviceteam i Thy, hvor I finder sommerhuse i områderne Oddesund, Lyngs,  Helligsø Drag, Vilsund, Klitmøller og Agger. Vores kontor ligger 14 km syd for Nationalpark Thy lige syd for Limfjorden. Vi har åbent hver dag og I kan altid komme i kontakt med os. Ringer I udenfor vores åbningstider så kan I altid komme i kontakt med en ansvarlig fra SJ Feriehusudlejning, da vi har en linje åben til nødstilfælde. Dette er en sikkerhed for både lejere og ejere som værdsættes næsten hver dag året rundt.

Erfaren vejledning til din ferie i Thy
Tommas Hansen har sit hele voksenliv erfaring fra sommerhusudlejningsbranchen og har selv sammensat sit team i Thy til at løse de opgaver vores gæster og husejere ønsker. Han kan give masser af inspiration og vejledning i alt lige fra valg af feriehus og ferieområde til information om de mange udflugtsmuligheder og oplevelser Thy tilbyder. Tommas træffes næsten dagligt på kontoret eller ring 20281277 nu!

For mere information om ferieområdet Thy og for direkte booking så se følgende link sommerhuse i Thy

Ønsker du at udleje dit sommerhuse i Thy?
Med hovedkontor lige i nærheden af Thy og mange års brancheerfaring og et stort lokalkendskab er SJ Feriehusudlejning din troværdige samarbejdspartner, når du ønsker at udleje dit sommerhus i Thy.
Læs mere om de mange fordele og styrker ved at leje dit sommerhus ud gennem SJ Feriehusudlejning, eller ring til Tommas på tlf. 20281277 for en snak om jeres muligheder.

Kontaktoplysninger
Kontorleder: Tommas Hansen
Mobil: 20281277
Mail: tommas@feriehusudlejning.dk

Adresse
SJ Feriehusudlejning
Strandvejen 86, Vrist
7673 Harboøre
Se adresse på kort