Feriehusudlejning Vorupør, Thy

Når du skal leje et sommerhus i Thy

Velkommen til SJ Feriehusudlejning Vorupør i Thy

SJ Feriehusudlejning byder jer velkommen hos vores lokale feriehusudlejning i Vorupør, Thy, hvor I finder sommerhuse i områderne Oddesund, Lyngs, Toftum Bjerge, Lundø, Fur, Helligsø Drag, Vorupør, Klitmøller og Agger. Telefonen (92 82 43 17) på vores lokale kontor i Thy har åbent hver dag og vores afdelingsleder, Leon Nicolaisen, står klar til at yde den bedste service for vores feriehusgæster alle 365 dage om året. 

Den bedste vejledning til din ferie i Thy
Leon har mange års erfaring i sommerhusudlejningsbranchen, er bosat i Thy og har dermed et kæmpe lokalkendskab. Han kan give masser af inspiration og vejledning i alt lige fra valg af feriehus og ferieområde til information om de mange udflugtsmuligheder og oplevelser Thy tilbyder. Leon træffes på kontoret Vesterhavsgade 13 i Vorupør efter aftale. Få mere information om ferieområdet Thy og find det perfekte sommerhuse i Thy til jeres næste ferie.

Ønsker du at udleje dit sommerhuse i Thy?
Med et 100 % lokal forankret kontor, mange års brancheerfaring og et stort lokalkendskab er SJ Feriehusudlejning din troværdige samarbejdspartner, når du ønsker at udleje dit sommerhus.
Læs mere om de mange fordele og styrker ved at leje dit sommerhus ud gennem SJ Feriehusudlejning, eller ring til Leon på tlf. 92 82 43 17 for en snak om jeres muligheder.

 Kontaktoplysninger
Afdelingsleder: Leon Nicolaisen.
Mobil: 92824317
Mail: leon@feriehusudlejning.dk

Adresse
SJ Feriehusudlejning
Vesterhavsgade 13, Vorupør
7700 Thisted
Se adresse på kort