Kystcentret

Et oplevelsescenter for hele familien

Kystcentret er en fantastisk familieoplevelse kun 18 km fra vores dejlige sommerhuse i Vejlby Klit! Gå på opdagelse i naturen og de danske krybdyr, hvor du bl.a. kan se: krybdyr og padder, bl.a. hugorme, firben, frøer og tudser. I kan også blive klogere på naturkræfterne og undersøge, hvordan bølger egentlig opstår eller hvordan vand, vind og sand påvirker hinanden. I centrets kysteksperimentarium kan både store og små gæster lege med de mange maskiner og eksperimenter - lav f.eks. computerstyrede bølger, byd diger eller kæmpesæbebobler!

For de historieinteresserede kan I se Thyborønfæstningen, hvor I kan besøge den interessante bunker, som er en af de 106 bunkere, som blev bygget i Thyborønområdet. Thyborønfæstningen lå ideelt for tyskerne under krigen, da den gav en god udsigt over havet og sikrede indsejlingen til Limfjorden. Her kan I komme helt tæt på historien!

Prøv også specialbiografen, fjernstyrede trawlere, den store udendørs legeplads med dyr, sansestien, legsømdreng/pige, minibiograf med historiske film og meget mere. Læs mere her