Sikr jer drømmehuset til ferien i 2018 nu!

Ved I allerede nu lige præcis hvilket sommerhus I gerne vil leje og hvornår?

Tøv ikke for længe - book drømmehuset til næste års ferie ved Vesterhavet nu, inden der er andre der gør det for næsen af jer.

Der er intet så skønt som at åbne terassedøren og indånde den friske Vesterhavsvind, lade blikket vandre henover det smukke klitlandskab, lytte til lyden af havets bølger der ruller mod strandbredden. En ferie midt i den rå natur med masser af tid til bare at være sammen uden hverdags stress og jag er balsam for sjælen.

SJ Feriehusudlejning tilbyder et stort udvalg af private sommerhuse i attraktive ferieområder ved den jyske vestkyst:  Vejlby KlitVristTransThyborönLemvig FeriecenterLangerhuseGjelleroddeFerring Strand und Bovbjerg


Find sommerhuset til 2018 her

Sommerhuseferie med masser af oplevelser for hele familien

skovlegeplads
Ridning
Cykeler

Vejlby Klit er det perfekte ferievalg, hvis I leder efter gode muligheder for en aktiv ferie. Tag f.eks. cyklerne med på en tur på Lemvigbanen på strækningen Vemb-Lemvig-Thyborøn og stig af toget ved "Victoria Street Station", hvor I kan nyde en god cykeltur i den smukke natur på "Tangen". Lemvig-området er ideel for naturelskere og cykelentusiaster. Læs mere om cykelferie her. Der er også mulighed for at booke en ridetur og opleve det betagende naturområde, Klosterheden, fra hesteryg. Læs mere her. Holder I ferie med børn, kan vi varmt anbefale et besøg på den populære skovlegeplads ved Klosterheden, der hvert år bliver besøgt af over 50.000 mennesker.