Feriebolig i Torrevieja i Spanien

Her er solen fremme i gennemsnit 325 dage om året, og WHO bekræfter, at regionen er en af de sundeste i hele verden for mennesker at leve i.


Se vores penthouselejlighed lige her!!
 

Hvorfor vælge Torrevieja?

• Kun 40 km fra Alicante Lufthavn med flyforbindelse fra Aalborg, Billund og København

• Dejlige strande

• Sundt og dejligt vejr

• Kultur og seværdigheder

• Mange rekreationsmuligheder og godt cykelterræn

Book her

Torrevieja - Saltens by

Torrevieja betyder gammelt(vieja) tårn(torre) og hentyder til et militært antikt vagttårn som var første bebyggelse på området. Torrevieja var oprindelig en saltudvindings- og fiskerby, da den er lokaliseret mellem havet og de 2 store saltsøer - Las Salinas - som giver Torrevieja sit berømte sunde mikroklima.

Torrevieja spisesteder og butikker

Torrevieja har et væld af spisesteder og butikker. Vi kan anbefale et besøg i både centrum og indkøbscentrene Zenia Boulevard og Habaneras. Vil man ud at spise er vi sikre på du finder din ejen favorit. Forfatterens favorit ligger i bydelen La Veleta kun 200 meter fra vores Penthouselejlighed. Restaurante Christopher er engelsk ejet og serverer rigtig gode portioner til særdeles rimelige penge.

Torreviejas aktiviteter og oplevelser

Her er masser at lave og en udtømmende liste er her langt fra tale om. Lejer man en bil kan man komme endnu længere omkring og for eksempel køre til flere naturparker eller andre aktiviteter. Nedenfor fremgår en lille liste af aktiviteter i eller tæt på Torrevieja.

Aquopolis Vandland i Torrevieja, Cost Blanca

Det udendørs - selvfølgelig! - vandland i Torrevieja er et af de største langs Costa Blanca kysten og er populær blandt alle aldersgrupper. Besøg Aquopolis Vandlands hjemmeside her.

Svømme i havet eller saltsøerne

En strand er aldrig langt væk, men kunne du tænke dig at prøve en usædvanlig oplevelse, så prøv at svøm i en af saltsøerne. Saltniveauet i søen er meget højt så du kan flyde og mudder er i overflod. Kør, cykel eller gå til Calle de Levandores, parker bilen eller cyklen og gå de 100-150 meter til søen.

Adventure Park Lo Rufete

Beliggende cirka 20 km fra Torrevieja ved siden af den store blå opdæmningsø, som forsyner en del af Costa Blanca med drikkevand, ligger aktivitetsparken Lo Rufete. Her kan man prøve et væld af aktiviteter såsom at køre quads, ro kajak, paintball, bueskydning og ridning. Hvis du ikke har prøvet ridning før, så er dette en oplevelse, som kan anbefales.

Hvordan kommer vi til Torrevieja

Alicante Lufthavn ligger 40 kilometer fra Torrevieja og det er billigt at leje en bil, som vi anbefaler at bestille hjemmefra. Prisen ligger ofte fra under 1000 kroner pr. uge til op fra 1500 kroner i højsæsonen. Det er også muligt at leje en Ford Focus ved lejligheden for 1000 kroner om ugen. Vores vicevært Keith kan også bringe og hente jer for 50 euro(=375 kroner) pr. vej.

Flytransport
Der flyves fra Billund og København til Alicante via Ryanair. Rejser man fra Aalborg eller København kan man komme til Alicante via Norwegian.