Café John Wayne

Populært spisested med pladser inde og ude

Café John Wayne er et populært spisested blandt lokale og turister, som ligger på torvet i Vejlby Klit. Her er såvel udendørs pladser samt naturligvis kan man sidde indenfor. 

Man kan nyde feriestemningen om eftermiddagen med en let ret, øl eller vin og betragte det afslappende leben i sommerhusområdet. Om aftenen kan man glæde sig til en hyggelig aften med velsmagende mad og god stemning. Personalet står klar til at hjælpe med valg af den dejlige mad, som altid er tilberedt af de bedste råvarer. Derfor serveres maden altid frisklavet.

Café John Wayne - Mad ud af huset

Café John Wayne kan også sørge for at du kan nyde et dejligt måltid mad på terrassen i sommerhuset. Således kan man hos Café John Wayne købe pizza som Take-Away - ring blot  +45 98 115 115

- og hent når I har lyst til at spise.

Café John Wayne kan også sørge for den gode mad til jeres fest, som de kan holde i deres lokaler eller du kan holde den hjemme i sommerhuset. Café John Wayne har plads til 50 spisende gæster og vil gøre hvad de kan, for at I får den bedste fest man kan tænke sig. Man skal være mere end velkommen til at henvende sig til Café John Wayne vedrørende sådanne forespørgsler.

Café John Waynes gode sommertilbud

Café John Wayne har nogle rigtig gode tilbud om sommeren, som tilgodeser børnefamilier med børnevenlige priser. 

Se åbningstider og menukort her


Se denne video herunder for yderligere oplysninger om Café John Wayne og læs mere om Vejlby Klit her