Store sommerhuse

Noget for enhver smag

Lej et stort sommerhus og saml hele familien til et brag af en fest eller få rystet din arbejdsplads godt og grundigt sammen med et ophold ved Vesterhavet

Vi har et bredt og eksklusivt udvalg af store sommerhuse til leje. Der er plads til vennegruppen på 12 personer, og det helt store selskab på over 30.

Du kan finde det sommerhus, der passer bedst til dine behov – vi har både store sommerhuse med pool, store sommerhuse der er oplagte til firmaarrangementer med overnatning og store sommerhuse der med de hyggeligste rammer skaber det perfekte sted for en ferie for intet mindre end tre generationer!

 

Ferie for tre generationer               Virksomhedsarrangementer               Private arrangementer

 

Fordele ved at leje et stort sommerhus

Der er mange gode grunde til at vælge et stort sommerhus, om begivenheden er en rund fødselsdag, en ferie for hele familien eller et virksomhedsarrangement.

Man kommer hinanden ved, der er mulighed for afslapning i sommerhuset, og omgivelserne lægger op til ture langs vandet og i den skønne natur, der omgiver Vesterhavet. Derudover er det en langt billigere løsning end at leje en hel række hotelværelser eller lignende.
 

En oase i sig selv

De fleste af vores store sommerhuse byder på en lang række faciliteter, der kan sørge for underholdningen på regnvejrsdage og i aftentimerne. Du kan slå dig løs med billard, airhockey, bordtennis, spa og sauna – og måske endda i en swimmingpool. Du kan selvfølgelig også leje et stort sommerhus om vinteren! De er så store, at du alligevel kan have svært ved at finde hoveddøren.
 

Ferie, miniferie eller weekendophold

Det er muligt at leje de fleste af vores store sommerhuse som miniferie eller weekendophold. Kontakt os på 97 83 47 60 og hør nærmere!
 

Begivenheder

Der er stort set ingen begrænsninger på, hvad du kan fejre eller afholde i et stort sommerhus. Du kan blive viet på den smukke strand ved Vesterhavet og afholde et brag af en fest med den nærmeste familie og de tætteste venner i et sommerhus med festsal, du kan invitere venner og familie på fødselsdag med overnatning og du kan holde noget seriøs teambuilding med din virksomhed. Det er kun fantasien – og et par regler – der sætter grænserne!

Ferie for flere generationer i ét hus

Vil du gerne afsted med både børn, forældre og bedsteforældre? Eller har du en kæmpe vennegruppe, der ynder at rejse sammen? Så er det oplagt at holde ferie i ét stort sommerhus, der har rum og plads til alle.

Hvis du lejer et stort sommerhus hos os, er det ikke blot muligt at holde hele familien samlet – inklusiv tante Ruth og grandonkel Torben – men også virkelig at lukke ned for hverdagen og dvæle i kvalitetstid med den familie og de venner, man så gerne vil bruge mere tid på i en hektisk hverdag.

 

Mad til døren

Vi har en aftale med Slagter Byskov, der leverer friske madkasser, der indeholder alle de elementer, I har brug for, for at smække et lækkert måltid mad sammen. Udover at være ren luksus ikke at skulle tænke i retter eller opskrifter, er det også noget, der kan gøre indkøbsturen betydeligt lettere. 30 mennesker spiser lige lidt mere end den typiske kernefamilie. Kontakt os på 97 83 47 60 og hør nærmere.

 

Fuldend familien med hunden!

Vores store sommerhuse tillader alle, at du medbringer det sidste familiemedlem: jeres firbenede ven. Mange af sommerhusene tillader helt op til tre husdyr.

 

Oplevelser og attraktioner

I kan nyde den smukke natur, Vesterhavet, der både tager sig skønt ud i sommerens solskin, i efterårets storme, i vinterens iskolde favn og i det blomstrende forår. Hvis Danmark skulle vise sig fra sin mest blæsende og regnende side, kan I slappe af med det væld af aktiviteter, der er at underholde sig med i sommerhusene – spa, sauna, pool, billard, bordtennis, PlayStation, tv og meget mere.  

Vrist og omegn byder selvfølgelig også på et væld af oplevelser og attraktioner, hvis I gerne vil på udflugt.

Firmaarrangement med overnatning

Det perfekte sted for det næste store virksomhedsarrangement!

Et stort sommerhus er et oplagt sted til virksomhedens næste kursus, teambuilding eller arbejdsweekend. Vores store sommerhuse skaber de perfekte rammer for at se kollegaer – og arbejdsopgaver – i et nyt lys. Det er både muligt at blive rystet godt og grundigt sammen, når kollegaerne pludselig bor dør mod dør, og muligt at søge lidt privatliv i det smukke, omkringliggende landskab.

Udover de smukke omgivelser, der lægger op til gode ture, måske endda et orienteringsløb eller anden udendørsaktivitet, byder alle vores store sommerhuse også på et væld af faciliteter, der kan sørge for sjove pauser og hyggelige aftener. Vi snakker bordtennisbord, spa, sauna, PlayStation og mere i den stil.

 

Mad til dørs eller til bords

Vi har indgået en aftale med Slagter Byskov, der både leverer friske madkasser, hvis madlavning skal indgå som en del af en teambuildingsøvelse, og færdige retter, hvis det skal være let og lækkert.

Kontakt os på 97 83 47 60 og hør nærmere.

 

Hold dit livs fest i et kæmpe sommerhus

Hold fest med din familie og dine venner i kæmpe sommerhus i Jylland!

Hvis du gerne vil gøre din næste fødselsdag, dit bryllup eller måske et særligt jubilæum lidt ekstra specielt, så afhold det i et af vores store sommerhuse og gør det til en oplevelse, der sent bliver glemt.

 

Plads til alle

Vi har sommerhuse, der huser op til 32 personer, så der er rig mulighed for at samle en stor gruppe feststemte mennesker og holde lige præcis det arrangement, du drømmer om.

Et strandbryllup lyder da meget godt, gør det ikke? Vielsen og receptionen kan holdes med Vesterhavet som baggrund og rundes af med middag og fest i et stort sommerhus med sengeplads til alle. Festlighederne kan sluttes af med en morgendukkert i havet – eller i pool eller spa. Det er både bryllupsbilleder- og minder der holder!

Eller hvad med din næste runde fødselsdag eller måske sølvbryllup? En fest et sted, hvor ingen skal bekymre sig om at køre hjem, er en afslappet og hyggelig fest.

 

Mad udefra

Du har sikkert rigeligt at se til, dagene op til festlighederne, så hvorfor ikke skære en bekymring og en stor tidsrøver væk, og bestille mad udefra?

Vi har en aftale med slagter Byskov, der leverer lækker og velsmagende mad klar til spisning, når du har brug for det.

Kontakt os på 97 83 47 60 og hør nærmere