Store sommerhuse

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Store sommerhuse i Vestjylland

Hos os finder du et bredt udvalg af store ferieboliger, der passer til enhver lejlighed. Ferieboligerne er tilmed placeret på en af de bedste beliggenheder - nemlig tæt på stranden og det fantastiske Vesterhav. 

Et stort sommerhus rummer alt fra 8 personer, 10 personer, 12 personer, 14 personer og helt op til 32 personer, og vi tilbyder dem alle. I kan derfor altid finde et stort, eksklusivt sommerhus der passer til lige netop den gruppe, I skal afsted. 

Alle vores store sommerhuse har de perfekte rammer for et dejligt afslappende forhold, hvor samværet og forbindelsen med naturen er i højsædet. I finder huse, der indbyder til leg, hygge og gåture i den friske luft, og er formålet at holde en fest, så skaber husene også den perfekte ramme til det.  

Weekendophold i et stort sommerhus

Uanset hvilken form for ferie I ønsker at holde, så er der muligheder for at finde det hele rette løsning hos os - også i forhold til perioden for lejen. Vi tilbyder weekendudlejning, forlænget weekend, miniferie eller en ferieudlejning i en uge eller mere. Der er tilmed gode tilbud at hente på flere af vores løsninger. Kontakt os på 97 83 47 60 og hør nærmere!

 

Store sommerhuse med pool

Hvis I har brug for at peppe ferien lidt op, så kan I give den et ordenligt skud luksus i et af vores luksussommerhuse! Sommerhusene er alle udstyret med lækkert grej, og mange af dem kan tilmed tilbyde pool og spa. Et luksussommerhus er perfekt til familien, der ønsker ekstra god komfort og kvalitet på ferien, og et sommerhus med pool giver også mulighed for en svømmetur, selvom kalenderen skriver efterår eller vinter. 

Vores udvalg af store sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Store sommerhuse i Danmark

Når solen står højt på himlen, og marehalmen vejer roligt i den stille brise, så ved vi, at sommeren er over det Danske land. Det betyder lange lyse sommeraftenener på terrassen, søde saftige jordbær og friske dyk i Vesterhavet. Der er intet som en sommer i Danmark, og vi giver dig muligheden for at invitere hele familien eller alle dine gode venner på et dejligt ophold midt i den fantastiske natur, som Danmark er så heldig at have. 

I et sommerhus kommer man hinanden ved, og der er ingen stress forbundet med at se alle serværdigheder eller prøve alle forlystelser. Der er fri leg og mulighed for at blive under dynen lidt længere om morgenen, eller simpelthen blive der hele dagen lang. Alle kan prioritere det, de har lyst til eller synes er vigtigst, om det er aktiviteter i naturen, en god bog i et stille hjørne eller en opdagelsestur rundt på den store grund. Det er ydermere en langt billigere løsning at leje et stort sommerhus med alle disse fantastiske faciliteter, end det er at leje en hel række hotelværelser eller lignende.

Store sommerhuse med aktivitetsrum

De fleste af vores store sommerhuse byder på en lang række faciliteter, der kan sørge for underholdningen på regnvejrsdage, i aftentimerne, eller hvis alle har brug for en skyggepause. Flere af husene byder på fede aktiviteter, som alle kan hygge sig med, herunder billard, airhockey, bordtennis, spa og sauna – og måske endda i en swimmingpool. Vores sommerhuse er tilgængelige hele året, og hvis det er koldt, og vinden sætter gang i de helt store bølger ved Vesterhavet, så er det alletiders med et hus, der kan underholde og rumme mange mennesker. Der er nemlig også plads til at trække sig tilbage, hvis man har brug for det. 

Festlige feriedage

Der er stort set ingen begrænsninger på, hvad du kan fejre eller afholde i et stort sommerhus. Du kan blive viet på den smukke strand ved Vesterhavet og afholde et brag af en fest med den nærmeste familie og de tætteste venner i et sommerhus med festsal, du kan invitere venner og familie på fødselsdag med overnatning og du kan holde noget seriøs teambuilding med din virksomhed. Det er kun fantasien – og et par regler – der sætter grænserne!

Sommerhuse med pool og spa
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Store sommerhuse i Vejlby Klit

Vejlby Klit er der tid og mulighed for at lukke ned for hverdagen og træde helt ind i kvalitetstiden med den familie og de venner, man så gerne vil bruge mere tid på i en hektisk hverdag. Sommerhusområdet er en sand skatkiste af lækre sommerhuse, der alle har samme gode standard og tilbyder naturoplevelser for hele familien. Havet er din nabo, og sammen med havet følger en lang række oplevelser, der alle giver dig frisk luft og et møde med en vild og fantastisk natur. Sælsafari og ravsafari er populære aktiviteter, der tager dig med helt tæt på sælernes domæne eller giver dig mulighed for at mærke glæden ved at finde et stykke smukt rav. 

 

Store sommerhuse i Vrist

Et af sommerhusområderne omkring Vejlby Klit er Vrist. Dette område er indbegrebet af ferie og tilbyder alt, hvad en familie kunne ønske sig på en sommerhus ferie - strand, vand, shopping og byliv. Kultur og oplevelser står side om side, og venter bare på at blive udforsket og prøvet af. Der er oplevelser for alle, og hvis stranden trækker for meget i jer, så bugner også den med fede oplevelser. Det er blandt andet muligt at flyve med drage, udforske vandsport og bare slappe af og nyde det varme sand mellem tæerne, mens børnene bygger sandslotte og plasker i vand.  

 

Ferie ved Vesterhavet

Hvis der er ét familiemedlem, der virkelig elsker en tur ved vandet mere end noget, så må det være den firbenede ven hunden. Alle vores store sommerhus tillader at du medbringer din hund, og du kan glæde dig til, at både hunde og mennesker kan nyde en forfriskende dukkert i bølgen blå eller måske få rusket op i håret, når vinden virkelig er på. 

I kan nyde den smukke natur, Vesterhavet, der både tager sig skønt ud i sommerens solskin, i efterårets storme, i vinterens iskolde favn og i det blomstrende forår. Hvis Danmark skulle vise sig fra sin mest blæsende og regnende side, kan I slappe af med det væld af aktiviteter, der er at underholde sig med i sommerhusene – spa, sauna, pool, billard, bordtennis, PlayStation, tv og meget mere.  

Vrist og omegn byder selvfølgelig også på et væld af oplevelser og attraktioner, hvis I gerne vil på udflugt.

 

Oplevelser ved Vejlby Klit og Thyborøn

I området ligger også Thyborøn. I Thyborøn kan man blive klogere på havets spændende væsener i JyllandsAkvariet, hvor man både kan se, røre og fodre akvariets fisk og skaldyr. Hvis vejret er godt, kan man tage med på en af JyllandsAkvariets mange guidede ture ud i den vilde, vestjyske natur – blandt andet østerssafari. Kan man bare ikke få nok af Vesterhavet og dets kræfter, kan man også besøge Kystcentret, der er et formidlings- og oplevelsescenter for børn og voksne. Det er også i Thyborøn, man kan deltage i Fiskensdag og virkelig opleve frisk fisk på tæt hold. Alt i alt indbyder en ferie i området omkring Vejlby Klit og Thyborøn til, at man undersøger havet og dets levende væsener. 

Teambuilding i naturskønne omgivelser

Et stort sommerhus er et oplagt sted til virksomhedens næste kursus, teambuilding eller arbejdsweekend. Vores store sommerhuse skaber de perfekte rammer for at se kollegaer – og arbejdsopgaver – i et nyt lys. Det er både muligt at blive rystet godt og grundigt sammen, når kollegaerne pludselig bor dør mod dør og muligt at søge lidt privatliv i det smukke, omkringliggende landskab.

Udover de smukke omgivelser, der lægger op til gode ture, måske endda et orienteringsløb eller anden udendørsaktivitet, byder alle vores store sommerhuse også på et væld af faciliteter, der kan sørge for sjove pauser og hyggelige aftener. Vi snakker bordtennisbord, spa, sauna, PlayStation og mange flere sjove aktiviteter.

Det er også muligt at gå på opdagelse i skovene omkring sommerhusområderne og finde svampe eller bær til aftenens måltid. Alle vores store sommerhuse er udstyret med lækre køkkener, der er med til at sætte rammen om en fantastisk hyggelig stund i køkkenet, hvor alle kan byde ind med deres spidskompetencer - om det er at snitte grøntsager eller drikke vin. 

Se de mange sjove oplevelser, som I kan more jer med sammen, lige her!

Vores udvalg af store sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Stor fest

Fødselsdag, jubilæum eller dit drømme bryllup - alt er muligt i vores store sommerhuse, og kun fantasien sætter grænser. Fordelene ved at holde din fest i et sommerhus er mange. Der er ingen, der bestemmer hvornår festen skal slutte, og alle dine gæster kan frit lægge sig til at sove i et af de mange værelser. Menuen er bestemt kun af jer, og drikkevarerne kan købes billigt inden - I sparer derfor en masse penge.  

Vi har sommerhuse, der huser op til 30 personer, så der er rig mulighed for at samle en stor gruppe feststemte mennesker og holde lige præcis det arrangement, du drømmer om.

Et strandbryllup lyder da meget godt, gør det ikke? Vielsen og receptionen kan holdes med Vesterhavet som baggrund og rundes af med middag og fest i et stort sommerhus med sengeplads til alle. Festlighederne kan sluttes af med en morgendukkert i havet – eller i pool eller spa. Det er både bryllupsbilleder- og minder der holder!

Eller hvad med din næste runde fødselsdag eller måske sølvbryllup? En fest et sted, hvor ingen skal bekymre sig om at køre hjem, er en afslappet og hyggelig fest.