Cykelferie

Tag cyklen med på ferie

Skiltede cykelruter for alle aldre

Danmark er et ideelt land til cykelferier. Med mere end 12000 km skiltede cykelruter er der noget for enhver. På en cykel er det muligt at opleve landet helt tæt på – på mange ruter kommer man gennem små landsbyer og naturskønne områder. Vores område byder på mange gode muligheder hvis man ønsker at cykle i ferien. Her kan I cykle ad de små veje langs klitterne eller hvad med en cykeltur i Klosterheden som er en af Danmarks største skove. Vestjylland er et godt udgangspunkt for en cykelferie da landskabet er utrolig varieret. Fra helt fladt kan det pludseligt ændre sig til at være et bakket og bølget land – sammensætningen af dette er med til at give Vestjylland en unik charme. Med et sommerhus i Vrist eller Vejlby Klit, hvorfra cykelferien kan tage udgangspunkt, vil man være placeret i centrum af dette spændende og varierede landskab.

Mountainbike i skov og ved strand

I skoven kan du nyde naturen på cykel - både hvis du vil cykle stille og roligt eller motionere med større hastighed på en MTB-cykel.

I Klosterheden er der anlagt en ca. 50 km lang MTB-rute. Ruten veksler mellem kørsel på grusvej, terrænkørsel på kuperet grund og snoede strækninger ind mellem træerne. Hvis du ikke ønsker at køre hele ruten igennem er det muligt at afkorte ruten.

MTB-ruten er afmærket med lilla pletter på træerne.

Har du lyst at cykle med andre er der også mulighed for det ved henvendelse hos SJ Feriehusudlejning enten på mail eller pr. telefon. Turene foregår oftest søndag mellem kl. 10 og 12 og koster kr. 150,-, turen er gratis for kunder hos SJ Feriehusudlejning. Egen cykel skal medbringes.