A-Z info

Godt at vide inden ferien i sommerhus

Affald og renovation

Læs om håndtering af affald her

Ankomst og afrejse

Læs om ankomst og afrejse her

Allergi

Læs om allergivenlige huse her

Baderåd

På turistkontoret kan De få en folder om baderåd ved Vesterhavet. Husk at tage Deres forholdsregler, da der ved Vesterhavet kan forekomme kraftige understrømme. 

Badeværelse

Bruser forefindes i alle feriehuse. Da størrelse og indretningsmuligheder af badeværelset varierer meget i feriehusene, kan såvel bruseniche som håndbruser forefindes.

Barnesenge og højstole

Hvis De yderligere har brug for en barneseng eller barnestol, kan De leje en rejsebarneseng eller højstol hos SJ Feriehusudlejning. Pris pr. enhed er Dkk. 75.00. Man kan ikke leje sengelinned til barnesenge. Sengen og højstolen skal I selv have med ud til huset og aflevere igen på kontoret ved afrejsen.

Betalingsbetingelser

Læs om bestilling og afbestilling her

Cykler

Hos SJ Feriehusudlejning har du mulighed for at leje cykler enten på dagsbasis eller ugevis. Kontakt venligst kontoret vedr. priser.

Dyrlæge

Dyrlægegruppen Vestjylland
Industrivej 53 7620 Lemvig
Tlf: 004597889500 

Ekstraomkostninger

Læs om ekstra omkostninger her

Energiforbrug

Energiforbruget i huse med swimmingpool ligger fra ca. Dkk. 1.000,- og opefter alt efter årstid, antal beboere og brug af elektrisk udstyr.
I huse med spabad og sauna ligger energiforbruget fra ca. Dkk. 300,- og opefter pr. uge. Vi anbefaler jer i løbet af lejeperioden at kontrollere forbruget.

Forhåndsreservering

Læs hvordan du reserverer næste års sommerhus

Glemte sager

Glemte sager fundet i feriehusene bliver opbevaret af SJ Feriehusudlejning  i op til 3 måneder efter indleveringsdatoen. Disse kan returneres til ejeren mod forudbetaling af forsendelsesomkostninger + et ekspeditionsgebyr på Dkk. 100,-.

Gratis svømmehal

Lej et sommerhus med gratis adgang til svømmehal

Grundarealet

I vore beskrivelser finder De ofte ordet "naturgrund". Dermed menes f.eks. hede, højt græs, ujævn jordbund, vildtvoksende enge o.s.v. Vi kan derfor ikke imødekomme eventuelle ønsker om græsslåning af grunden, fordi det er en naturgrund.

Havemøbler

Der vil i alle feriehuse være havemøbler til rådighed, d.v.s. bord og stole. Parasol og liggestole, samt hynder dertil indgår ikke under betegnelsen havemøbler, og kan derfor ikke forventes at være i huset.

Husdyr og husdyrgebyr

Hunde og andre husdyr er velkomne i udvalgte huse. Læs mere her.

Information

Kan rekvireres ved at kontakte Lemvig Turistkontor eller på www.visitlemvig.dk

Insekter og lopper

Information om insekter og lopper

Internetadgang

Flere af vores sommerhuse har internetadgang. Læs mere her.

Kamin og brændeovn

Læs om brændeovn i sommerhuset her

Klitter og strandregler

Læs om regler for færdsel på klitterne og ved stranden.

Køkken

Vore feriehuse er individuelt indrettet og udstyret, men alle er udrustet med det køkkenudstyr, der er nødvendigt i hverdagen. Det hænder, at ting går i stykker, og vi beder Dem meddele og erstatte dette på vores kontor senest ved Deres afrejse.

Lystfiskeri

I Danmark kræves ved lystfiskeri et statsligt fisketegn. Dette kan købes på Turistbureauet i Lemvig og Thyborøn eller på postkontoret. Det fås for en dag, en uge eller 12 måneder.
Fiskekort til de forskellige fiskesteder kan ligeledes købes på Turistkontoret i Lemvig og Thyborøn.

Læger

Find nærmeste læge her

Ombygning / Renovering / Nybyggeri

Måske forekommer der under Deres ferie byggelarm. SJ Feriehusudlejning kan ikke vide, hvor og hvornår huse bliver bygget eller renoveret, og kan derfor heller ikke drages til ansvar herfor.

Parabol

Der gives ingen garanti for, at det er muligt at modtage DR1 og TV2, selvom huset har parabol.

Personantal

Læs om reglerne for antal personer i sommerhuset

Post

Skal du sende post til et feriehus?

Priser

Priserne i kataloget er anført i DKR ved de enkelte huse og gælder for 1 uges leje. Alle priser er excl. el, varme, vand, ekstra inventar m.m. Alle ydelser opkræves særskilt.

Rabat 2 personer

Se vores tilbud for par her

Rejseinformation

De modtager ved ankomsten diverse informationer. Ønsker De yderligere oplysninger er De velkommen til at ringe eller skrive til os.

Reklamation og mangler

Hvad gør du, hvis der mangler noget, eller du ødelægger noget? Få svaret her.

Rengøring

Information om rengøring

Sengelinned

Information om sengelinned

Senge og soverum

Læs om soverummene her

Stranden

Information om stranden ved sommerhuset

Skadedyr

Det hænder, at der på loftet i feriehusene findes husmår. Dyret kan forvolde stor skade på stråtag og isoleringsmateriale, og De bedes omgående meddele SJ Feriehusudlejning, hvis De har mistanke om, at en husmår har bosat sig i taget på Deres feriehus.

Strøm

Alle huse har 220 V. Prisen på en KwH er p.t. Dkr. 2,55.

Swimmingpool

Husk at i de huse, hvor det er tilladt at medbringe husdyr, må dyrene under ingen omstændigheder opholde sig i poolafdelingen ej heller i sparummet.

Vandkvaliteten i huse med swimmingpool kontrolleres 2 gange i ugen enten af husejeren selv eller en ansat fra SJ Feriehusudlejning.

Sygesikringsbevis

Vi anbefaler Dem at medbringe Deres sygesikringsbevis. 

Tekniske installationer

Læs om tekniske installationer her

Trykfejl

Da det er et stort arbejde at fremstille et katalog og et website, er det uundgåeligt, at der kan fremkomme fejl i tekst og indretning m.m. Hvis De skulle finde sådanne fejl i kataloget eller på websitet hører vi gerne fra Dem, men vi fralægger os ethvert ansvar for sådanne fejl.

Unge mennesker

Information om unge mennesker og leje af sommerhus