Sommerhus til 8 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Her finder du vores sommerhuse til 8 personer, hvis I er en gruppe venner der gerne vil på ferieophold sammen ved Vesterhavet. Det kan også være at der skal være plads til at tage kærester eller venner til jeres børn med.

I et sommerhus til 8 personer kan I være én stor familie eller 2 små familier sammen, når du holder ferie. Del ferieoplevelsen med andre i et hus, hvor der er plads til alle. Få det optimale ud af din ferietid ved at bruge den sammen med folk, som du holder af. Vær fælles omkring aktiviteter uanset om det er ture i naturen lige udenfor døren eller aktiviteter indenfor husets rammer. Vær fælles om de måltider, som I kan nyde sammen. I et sommerhus til 8 personer er der plads til at alle 8 kan få en komfortabel soveplads og til at der er plads til alle til måltiderne.

Se vores udvalg af feriehuse til 8 personer herunder og klik på knappen, hvis du vil have et større udvalg. Der er nemlig stor chance for at vi har lige præcis det feriehus til 8 personer, som du leder efter.

Sommerhuse til otte personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}