2 personers rabat

Tilbud på 2 personers ferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Spar 25% på ferien for 2 i sommerhus

Kan I holde ferie uden for højsæsonen, har vi et fordelagtigt tilbud. Udenfor sæsonen gives der på udvalgte huse 25% rabat på lejeprisen, hvis I kun er 2 personer. 

Nyd en dejlig ferie i et sommerhus ved Vejlby Klit i smukke omgivelser.

I kan booke et sommerhus til fordelagtig pris, når I holder ferie 2 personer. Nedenfor finder I et udpluk af vores ledige sommerhuse med 2-personers-tilbud.

En romantisk ferie i Nordvestjylland

Et tilbud på et sommerhus for to er det idéelle tilbud, hvis du vil invitere din partner med i sommerhus. Her kan I komme tættere på hinanden, for her er der ikke noget andet, I skal koncentrere jer om. I kan gå lange ture, lave skøn mad og have de samtaler, som I ikke har tid til i en travl hverdag. Tilbuddet er oplagt til både de par, der har kendt hinanden i mange år, og dem der er helt nyforelsket. De penge I sparer ved at udnytte kampagnen, kan I bruge på at få oplevelser sammen. I kan besøge de lækre spisesteder, I kan spille en runde golf, eller I kan leje cykler og prøve en af de mange gode cykelruter i området.

Ferie med pool

Vores 2 personers tilbud gælder uden for de varmester sommermåneder, hvor en tur i den vestjyske balje kan være en kold fornøjelse. Heldigvis er det ikke den eneste mulighed, I har, hvis I gerne vil lufte jeres badetøj. Vi har nemlig også en række sommerhuse i vores katalog, hvor I får jeres egen pool. På den måde undgår I at komme forkølede hjem, og I får lov til at mærke en ekstra luksus, som I kun finder i Vejlby Klit.

Naturen kalder på jer

Naturen i Vejlby Klit er altid dragende og smuk, men specielt er den det i de årstider, hvor vi har to personers rabat. Her er naturen i fuld gang med forandring. I kan opleve, hvordan i foråret langsomt tager sig mod til at springe ud. Bladene viser små, grønne spirer og jordbunden begynder at vrimle med liv. Naturen er fuld af håb og begejstring, og I kan ikke undgå, at det smitter af på jer, når I går en lang tur i skoven. På samme måde sker der et sceneskift i efteråret, hvor naturen igen trækker sig ind i sig selv. Bladene bliver brune og falder af, blæsten tager til og luften bliver frisk. Alt sammen er med til, at I opnår dybere samtaler, når I går en tur kun jer to.  

Hold øje med vores tilbud

Lyder det her tilbud som noget for dig, men er dit yndlingshus ikke en del af kampagnen lige nu? Så skal du ikke blive bekymret. Vi opdaterer nemlig udvalget konstant, og det kan derfor måske være, at dit hus er tilføjet i morgen. 

Ét tilbud ud af mange

Er du blevet interesseret i vores to personers tilbud, men det er måske ikke det tilbud, som passer perfekt til dig? Måske skal du have flere med? Eller måske vil I være afsted i længere tid? Så er det heldigvis ikke det eneste tilbud, vi har. Under vores fane omhandlende tilbud finder I også tilbud målrettet last minute feriermængderabat på antal dage og på miniferier. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at besøge Vejlby Klit, kun penge at spare ved at gør det.