Nytilkomne sommerhuse

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nye sommerhuse ved Vesterhavet 

Vi udvider løbende vores udvalg af skønne sommerhuse ved Vestkysten, og her på siden finder du alle de nyest tilkomne sommerhuse i SJ Feriehusudlejnings katalog. Der er således en masse spændende nyheder, og i takt med at vores udvalg forøges, vokser dine muligheder også for at få spændende og anderledes ferieoplevelser ved Vesterhavet. 

Måske har du boet i nogle af vores sommerhuse tidligere, men nu har du brug for at prøve noget nyt. Eller også er du bare på jagt efter de mest optimale rammer for den næste ferie ved Vesterhavet. Uanset hvad, så bør du holde et vågent øje med siden her, hvis du skal have del i de forfriskende nye feriehuse og muligheder for at bo dejligt ved Vesterhavet.  

Nytilkomne sommerhuse i Vejlby Klit

Nyt er altid spændende, når det handler om feriehuse. Mens efterspørgslen på skønne sommerhuse stiger, er vi glade for at kunne blive ved med at føje flere interessante emner til vores i forvejen store og alsidige udvalg. Det betyder, at I kan få nogle friske omgivelser og rammer til ferien, og hvem ved - måske bliver I de første udlejningskunder til at gæste det nytilkomne hus.

Lad øjnene glide hen over listen nedenfor og du vil finde en god blanding af helt nybyggede eller nyrenoverede sommerhuse, huse der aldrig er blevet udlejet før og huse, der har været udlejet tidligere gennem andre udlejningsbureauer - Vi håber, I vil give os ret i, at der er mange interessante nyheder.

Nytilkomne sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Hold ferien i et sommerhus 

Selvom de varme sommermåneder lokker rigtig mange mod sommerhus, sandstrand og saltvand, så er årets koldere måneder også en god anledning til at trække sig tilbage i et dejligt lunt feriehus. Bliv opvarmet af brændeovnen - eller måske endda spa og pool - og nyd nogle afslappende dage inden døre i selskab med familie og venner.

Blandt vores nytilkomne feriehuse finder I feriehuse med sjove aktivitetsrum, hvor der venter timevis af underholdning og ferieoplevelser i form af bordtennis, airhockey, billard og måske endda lækre faciliteter som spa og pool. Så kan sne og slud bare komme, og de kølige dage i eksempelvis påskeferien, efterårsferien eller juleferien føles pludselig ikke så slemme.

Store sommerhuse med plads til hele familien

Listen over nytilkomne sommerhuse er et godt sted at lede efter en feriebolig, der kan rumme hele familien. Hvis familien for eksempel er blevet forøget siden sidste år, eller hvis I ønsker at samle selv de yderste grene af familietræet til dejligt samvær ved Vesterhavet, kan I finde flere muligheder her. Mange af vores sommerhuse har plads til jer alle, og hunden er som regel også mere end velkommen.

Dertil kommer husenes mange faciliteter, som I også kan vælge blandt: brændeovn, sauna, pool, som I måske er de allerførste, der benytter. Hvis I allerede ved, at det skal være en luksusferie, hvor velværen skal skrues helt i top, kan I gå på opdagelse i vores mere specifikke sider til store sommerhuse eller sommerhuse med spa og pool.

Vores udvalg af store sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Weekendophold eller få overnatninger

Et lejet sommerhus er på ingen måde forbeholdt en ugelang ferie. Du kan altid booke et kort ophold i et af vores mange feriehuse, hvis lysten opstår til en spontan weekendtur eller måske 2, 3 eller 4 overnatninger i hverdagene. De kortere ophold er også ideelle til en festlig anledning eller en komsammen, hvor I ikke skal tilbringe en hel uge sammen men blot et par overnatninger.

Når dagene er blevet udnyttet til fulde, eller når konfettien har lagt sig efter festen, behøver I ikke bekymre jer om oprydning eller rengøring. Det klarer vi for jer - og tilmed til overkommelige rengøringspriser. Så kan I fokusere på at bruge tiden i hinandens selskab.

Bryllup, fødselsdag eller jubilæum i et sommerhus

Der er mange festlige anledninger, hvor et lejet sommerhus er den optimale ramme for dig og dine gæster. Skal I giftes, kan I jo invitere venner og familie med til et bryllup ved Vesterhavet, hvor der er sovepladser nok og smukke omgivelser. Hvad med at holde firmaarrangementet, den runde fødselsdag eller jubilæumsfesten i et af vores dejlige sommerhuse? På den måde markerer I dagen med manér og sikrer, at der bliver talt længe om den store fest.

Hvad enten I samles om en julefrokost, familieweekend, sportsafslutning, team building eller noget helt femte, så har SJ Feriehusudlejning et sommerhus, der garanterer den bedste fest! Vi har sommerhuse velegnet specifikt til 6 personer8 personer10 personer12 personer og 14 personer, men i vores udvalg finder du også store sommerhuse med plads til over 20 eller endda 30 personer.

Sommerhuse tæt på sport og udendørs aktiviteter

For de mere aktive feriegæster skal sommerhuset helst have let adgang til forskellige eller specifikke aktiviteter. Det er med andre ord en base, hvorfra man hurtigt kan tage fiskegrejet med sig under armen, spænde cykelhjelmen og tage på cykeltur eller finde golfkøllerne frem - især hvis vejret pludselig indbyder til udendørs oplevelser, og man ikke vil spilde tiden på at køre eller forberede sig alt for meget.

Er I de aktive eller sporty typer på jeres ferie - eller vil I bare gerne have muligheden, hvis lysten opstår - kan det være en rigtig god idé at holde øje med vores nytilkomne sommerhuse, da mange er tæt beliggende på natur, sport og andre muligheder for at være aktive. Husene, der løbende tilføjes til kataloget, kan ligge lige ved siden af enestående aktiviteter og oplevelser i det fri. Tag også et kig på vores aktivitetsside, hvis du ønsker inspiration til, hvad den næste ferie ved Vestkysten skal indeholde.

Tæt på strand, Vesterhav og skønne naturoplevelser

I et sommerhus tæt på Vejlby Klit er der ikke langt til Vestkystens rå naturoplevelser. I Mønsted Kalkgruber kan du bevæge dig rundt i verdens største kalkmine ad de 60 kilometer lange minegange, der snor og strækker sig dybt under jorden. Det er en helt unik oplevelse at køre med minetoget forbi alt fra et åbent kalkbrudslandskab til store underjordiske søer og små åer. Over jorden byder landskabet også på lange ture langs Vesterhavet og den brede sandstrand. Noget der er særligt oplagt, hvis man er på ferie med sin hund.

Syd for Bovbjerg finder man det gamle Bovbjerg Fyr, der bestemt er et besøg værd med dets mange natur- og kulturoplevelser. Det gamle fyr er stadig aktivt, og mange ildsjæle arbejder for at holde det interessant med blandt andet en hyggelig café, kunstudstillinger og muligheden for at rappelle ned ad siden på det 26 meter høje fyr.