Henne Strand Feriecenter

Ferie ved Henne Strand

Lige ved det smukke og til tider temperamentsfulde Vesterhav finder du Henne Strand Feriecenter - en ferieoase pakket ind i et charmerende hotel helt tæt på stranden. Når du besøger Henne Strand Feriecenter, er du tæt på den spektakulære Vestjyske natur, og her finder du et væld af muligheder for at udforske den dejlige danske natur og de mange oplevelser i området. Feriecenteret ligger centralt og i gåafstand til en bred sandstrand og til Henne By, hvor du finder et supermarked, bagere, caféer, brugskunst og tøjbutikker. Her er det let at komme rundt på gåben eller på cyklen.

Feriecenteret byder på 70 hyggelige og familievenlige lejligheder, der alle er personligt indrettet. Du har mulighed for at booke en lejlighed til 4 personer eller en lejlighed til op mod 6 personer. Ens for alle lejlighederne er, at du frit kan benytte dig af husets sauna, svømmehal og fitnessrum under hele dit ophold. Lejlighederne har enten en balkon eller en terrasse, hvor du kan nyde den friske havluft og de lange, lyse sommeraftener i godt selskab. I udvalgte lejligheder er det tilladt at medbringe et husdyr, så du ikke skal lade din firbenede ven blive hjemme, når du nyder din ferie. 

Når du booker en lejlighed hos Henne Strand Feriecenter, skal du ikke betale ekstra for strøm, vand, varme og rengøring - det er alt sammen inkluderet i lejeprisen. Desuden er der wifi i lejlighederne og fri afbenyttelse af de mange faciliteter.

Besøg Henne Strand Feriecenter!

Ferielejligheder
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Oplevelser ved Henne Strand Feriecenter

Det er ikke svært at se, hvorfor Henne Strand er et populært feriemål. Brede, hvide sandstrande og fantastiske naturoplevelser præger området - men er du mere til kulturelle oplevelser, så er du også kommet til det helt rette sted. Ikke mere end en halv times kørsel fra Henne Strand finder du Tirpitz museet, der er et af vestkysten allerbedste. I samme liga finder du desuden også Flugt Museum, der kan nås på under 20 min fra Henne Strand. Begge museer giver dig et unikt indblik i det levede liv ved Vestkysten med forskellige indgangsvinkler. 

Tag cyklen eller vandrestøvlerne med i kufferten og gør dig klar til en fantastisk oplevelse, når du begiver dig ud i den omkringliggende natur - der er god mulighed for fx at gå på svampe- eller bærjagt i skovene eller lede efter rav på stranden efter en efterårsstorm. Du kan også pakke fiskegrejet og krydse fingre for, at du fanger aftensmaden, når du kaster fiskesnøren i vandet fra bredden af en sø eller i en å. 

Mulighederne er mange, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad du skal opleve, når du holder ferie i Henne Strand Feriecenter.