Lemvig Feriecenter

Ferielejligheder tæt på strand og aktiviteter

Lemvig Feriecenter er beliggende direkte ud til Nissum Bredning - den vestligste del af Limfjorden. Her kommer man forbi hvis man går fra Lemvig langs stranden ud mod Gjellerodde. Herude kan man nyde naturen på mange måder: Drageflyvning, gåture, cykelture eller en fisketur. Apropos gåturen så ligger Lemvig Feriecenter faktisk lige midt på planetstien.

Lemvig Feriecenter

Lemvig Feriecenter byder på mange udfoldelsesmuligheder blandt andet windsurfing, svømning, strandvolleyball, basket og tennis. Bagefter kan man slappe af i pool, spabad eller sauna i det tilhørende minivandland i Lemvig feriecenter.

Lemvig Feriecenters lystbådehavn

Om sommeren er her ofte et dejligt leben af sejlere, fritidsfiskere og lokale der kommer til den gode badestrand ved Lemvig Feriecenter.Børnene kan få tiden til at gå med at fange krabber i selve den hyggelige lystbådehavn, der hører til Lemvig Feriecenter. Metoden er ganske enkel: Man tager en pind eller en bambusstang og binder en snor i den og i enden af snoren sætter man en tøjklemme eller en sten fast eller en anden genstand. Det vigtigste er bare at genstanden synker og ikke flyder. Så sænker man den bare ned til krabberne, som kommer og angriber genstanden. De er faktisk så aggresive at de bider sig fast og holder ved.

Lemvig Feriecenter byder også på gode spadsereture

Fra Lemvig Feriecenter kan man også cykle eller gå langs den flotte strandpromenade til Lemvig, som er en gammel købstad med en lang historie. Prøv en tur med "bjergbanen" - et tog som kører zigzag fra havnen op ad Vesterbjergs stejle skråninger for at ende oppe ved stationen. Før i tiden blev bjergbanen brugt til at fragte gods fra havnen op "ovenpå" til videre transport. Idag bruges Lemvig Havn til landing af fisk og disse køres videre med autotransport og bjergbanen er blevet til en attraktion.

Lemvig Feriecenters indendørs faciliteter

Lemvig Feriecenter råder over en stor indendørs swimmingpool på 300 kvm med en temperatur på 27-28 grader. Herudover er der en separat børnebassin med 32 grader varmt vand og spabad 35 grader. Lemvig Feriecenter har både sauna til mænd og damer.

Lemvig Feriecenters udendørs aktiviteter

Der er 4 hektar boldspilsarealer på Lemvig Feriecenter herunder volleyballbane, tennisbane, hoppepude, legeplads og fodboldmål og naturligvis ikke at forglemme stranden. Lemvig Feriecenters areal indeholder også Lemvig Sejlklub. Herfra udbydes der surfundervisning i sæsonen.

Spiller du golf har Lemvig Feriecenter en fremragende beliggenhed med kun 500 meter til den store 18-hullers golfbane.

Efter de mange aktiviteter kan man nyde god bespisning ikke langt fra Lemvig Feriecenter hos enten Hotel Nørre Vinkel eller hos golfklubbens cafe.

Hvorfor skal du vælge Lemvig Feriecenter?

  • Brede sandstrande
  • Masser af ferieliv
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn

Sommerhuse ved Lemvig Feriecenter

Lemvig Feriecenter er sjov for hele familien - tæt på stranden

Lemvig Feriecenter har tennisbaner, svømmehal med børnebassin, boldbane, volleyball bane og bordtennis - og den flotte sandstrand sætter prikken over i'et.