Om os

Hvem er vi?

Hos os kommer ferien i hus.

SJ Feriehusudlejning er et lokalt udlejningsbureau med over 40 års erfaring i branchen og med en stor og trofast kundekreds. Vi udlejer ca. 600 private feriehuse i området Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig og Toftum Bjerge, der alle er indrettet efter ejerens smag og behov. Vi kan derfor tilbyde et alsidigt udvalg af ferieboliger, lige fra store poolhuse med alle bekvemmeligheder til mere enkle huse.

Hos os er kundeservice i højsædet ved henvendelse til vort kontor er I sikret en personlig betjening af et personale, som kender de enkelte feriehuse og feriehusområder. Det sikrer jer en optimal service både før, under og efter jeres ophold i vort område.

SJ Feriehusudlejning besigtiger selv alle feriehusene og har på denne baggrund altid mulighed for at rådgive bedst mulig om beliggenhed, standard, indretning m.m. Som lokaludbyder kan SJ Feriehusudlejning stort set tilbyde hvad som helst - når som helst. Vores indgående lokalkendskab omfatter selvfølgelig også specialaftaler med områdets håndværkere. Det betyder, at ethvert problem - stort som småt - kan løses hurtigt og effektivt.

I er altid velkommen til at kontakte os - vi er gerne behjælpelige med at finde lige netop det hus, der er den ideelle ramme for jeres næste ferie.

God fornøjelse!

Venlig hilsen
Team SJ Feriehusudlejning

 Personale

 Lone Lodahl Ørts
Kontormedarbejder

lone@feriehusudlejning.dk 

Tommas Hansen
Bureauleder

th@feriehusudlejning.dk

Danny Ørts
Kontormedarbejder

danny@feriehusudlejning.dk

 

Charlotte Lodberg
Kontormedarbejder

charlotte@feriehusudlejning.dk 

 

Christina Nielsen
Kontormedarbejder

christina@feriehusudlejning.dk

 Vivi Overgaard

Kontormedarbejder

vivi@feriehusudlejning.dk 

 Torben Sidelmann
Servicemedarbejder

torben@feriehusudlejning.dk 

Niels Erik Nielsen
Servicemedarbejder

nielserik@feriehusudlejning.dk

 

Lars S. Andersen
Servicemedarbejder

lars@feriehusudlejning.dk

Holger Manasse
Servicemedarbejder

holger@feriehusudlejning.dk 

 

 

 Steen Jørgensen
Ejer

steen@feriehusudlejning.dk