Hos os kommer ferien i hus

SJ Feriehusudlejning er et lokalt udlejningsbureau med over 40 års erfaring i branchen og med en stor og trofast kundekreds. Vi udlejer ca. 600 private feriehuse i området Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig og Toftum Bjerge, der alle er indrettet efter ejerens smag og behov. Vi kan derfor tilbyde et alsidigt udvalg af ferieboliger, lige fra store poolhuse med alle bekvemmeligheder til mere enkle huse.

Hos os er kundeservice i højsædet ved henvendelse til vort kontor er I sikret en personlig betjening af et personale, som kender de enkelte feriehuse og feriehusområder. Det sikrer jer en optimal service både før, under og efter jeres ophold i vort område.

SJ Feriehusudlejning besigtiger selv alle feriehusene og har på denne baggrund altid mulighed for at rådgive bedst mulig om beliggenhed, standard, indretning m.m. Som lokaludbyder kan SJ Feriehusudlejning stort set tilbyde hvad som helst - når som helst. Vores indgående lokalkendskab omfatter selvfølgelig også specialaftaler med områdets håndværkere. Det betyder, at ethvert problem - stort som småt - kan løses hurtigt og effektivt.

I er altid velkommen til at kontakte os - vi er gerne behjælpelige med at finde lige netop det hus, der er den ideelle ramme for jeres næste ferie.

God fornøjelse!

Venlig hilsen
Team SJ Feriehusudlejning

Steen Jørgensen

Ejer
steen@feriehusudlejning.dk

Tommas Hansen

Bureauleder
th@feriehusudlejning.dk

Lone Lodahl Ørts

Kontormedarbejder
lone@feriehusudlejning.dk

Danny Ørts

Kontormedarbejder
danny@feriehusudlejning.dk

Charlotte Lodberg

Kontormedarbejder
charlotte@feriehusudlejning.dk

Vivi Overgaard

Kontormedarbejder
vivi@feriehusudlejning.dk

Christina Nielsen

Kontormedarbejder
christina@feriehusudlejning.dk

Maike Klein

Elev
maike@feriehusudlejning.dk

Lars S. Andersen

Servicemedarbejder
lars@feriehusudlejning.dk

Rabih Aoun

Servicemedarbejder
rabih@feriehusudlejning.dk

Niels Erik Nielsen

Servicemedarbejder
nielserik@feriehusudlejning.dk

Torben Sidelmann

Servicemedarbejder
torben@feriehusudlejning.dk