Butikker

Alt hvad hjertet begærer

I Lemvig kan du, byens beskedne størrelse til trods, købe det meste. Nyd den gode service i butikkerne og det store udvalg af varer, der findes hos de handlende på gågaden og i sidegaderne. Om du skal købe beklædning og sko, frisk fisk eller kød, eller blot de mest almindelige dagligvarer, så har vi det her.

Thyborøn har også et fint udbud af butikker en del forretninger koncentreret omkring hovedgaden Bredgade. Skal du have frisk fisk, finder du Fiskerhandel på havnen. 

Specialforretninger i Lemvig

Cykel-Mads
Butikken reparerer alle slags cykler med hurtig service og fornuftige priser.

Kallesøe Bolighus
Stort udvalg af kvalitetsmøbler til huset. Konkurrencedygtige priser - hurtig levering.

Fiskernes Indkøbsforretning
Kom og se vores store udvalg at tøj til hele familien. Spar op til 30% på nyheder - bukser- fleece - polo-T-Shirts - jakker - shorts fra flg. mærker: Cross - Helly Hansen - Five Seasons - Tuxer. Spar 50-70% på vintervarer fra Helly Hansen og Five Seasons.

Kvickly
Stort supermarked med alt: frisk grøntsager og frugt, slagterafdeling, bager med friskbagt brød og kager. Tekstilafdeling for børn og voksne. delikatesse m.m.

Slagter Mortensen
Alt i hjemmelavet pålæg, 20 forskellige slags salamipølser, alt til grill (sæsonbetinget).

Bjarnes Fisk og Fisketeria
Direkte på havnen i Lemvig. Lækre fiskeretter - stegt rødspætte - åben alle hverdage. Frisk fisk og delikatesser. Røgede fisk. Stedet er også et spisested.