Nytårsferie

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nytår ved Vejlby Klit

Tag gode venner eller familien med i sommerhus ved Vejlby Klit og hils det nye år velkommen i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et sommerhus har I mulighed for at gøre nytårsfesten til en ganske særlig og uforglemmelig oplevelse. Se vores ledige sommerhuse til nytår nedenfor.

Vi tilbyder fleksibel ankomst

Ønsker I at ankomme en anden dag end lørdag, er I velkomne til at sende os en e-mail til sj@feriehusudlejning.dk med jeres specifikke ønsker - så sender vi jer et konkret tilbud. Lejeperioden skal dog minimum være 7 dage.

Nytårsferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Stik af fra julen

Efter en hel december fyldt til randen med julekalendere, nisser og "All I Want For Christmas" konstant strømmende ud af radioen, kan nytåret virke som en kærkommen gæst, der hurtigt skifter vores fokus. Nu er der en ny fest, der skal planlægges og afholdes. Vi udskifter juleanden med nytårstorsk, Disneys juleshow med Dronningens nytårstale, julesalmerne med ABBA; og måske vi også skifter den hjemlige stue ud med et sommerhus i Vejlby Klit. Vejlby Klit skaber nemlig de perfekte rammer om jeres sidste aften i det gamle år, før I kan sige velkommen til et nyt. Det er uanset om I er til en stor fest eller en rolig aften.

Årets sidste badetur

For flere og flere er det blevet en fast tradition, at den 31. december bedst startes ud med en tur ud i bølgerne. Er det ikke blevet en tradition for dig endnu, så er et perfekt tidspunkt at starte på, når I holder jeres nytår i Vejlby Klit. En tur i Vesterhavet i december kan måske lyde som noget, hvor der skal meget overtalelse til, før du vil med, men det er faktisk en helt fantastisk følelse. Det kvikker hovedet op, og giver jer energi til at se et nyt år i øjnene. Hos SJ-Feriehusudlejning har vi en lang række af sommerhuse, der ligger helt ned til stranden, og også er udstyret med egen sauna. Så kan I skynde jer til bage i sommerhuset, hvor I kan blive varmet igennem i saunaen med et koldt glas champagne.

Sommerhuse til enhver fest

I Vejlby Klit har vi en lang række af forskellige sommerhuse, og vi har derfor med garanti også et sommerhus til jer og jeres behov. I skal derfor blot bestemme jer for, hvilken nytårsaften I vil have, og så kan I gå på opdagelse i vores udvalg.

Et stort sommerhus til en stor fest

Skal årets nytårsfest også være årets bedste fest? Så skal du kigge i retning mod et af vores store sommerhuse. Her kan hele vennegruppen sammen tage afsted, uden at I skal bekymre jer om, at der ikke er plads til alle. En nytårsaften i et sommerhus med alle vennerne er en speciel oplevelse, for her kan I i fællesskab gå og gøre jer klar. Ingen står med det fulde ansvar, for det deles I om. Når I har fundet jakkesæt og glimmerkjoler frem, så skal I kun gå fra værelset og ind i stuen, før I er klar til at se Dronningens årlige tale til nationen. På samme måde skal I ikke bekymre jer om at komme hjem, når festen når sin slutning.

Den stille nytårsaften

Ikke alle er til den store fejring, og er du en af dem, der gerne vil stikke af fra byens larm og fyrværkeri, så er Vejlby Klit dit nytårsparadis. I Vejlby Klit kan I finde et sommerhus, hvor I kan gemme jer væk i striktrøjer under dynen med yndlingsbogen og rødvin, alt imens at hele verden skyder nytårskrudt af og drikker champagne. Om du selv tager afsted, eller om din partner følger med, så kan I gemme jer så godt i Vejlby Klit, at I næsten kan glemme, at det faktisk er nytår. 

Skån hunden for fyrværkeri

Det er de færreste dyr, der er lige så glade for fyrværkeri, som vi mennesker er det. Er du hundeejer, så ved du, hvad vi taler om. Vores firbenede venner er sjældent trygge nytårsaften, når de hører det ene brag efter det andet. Her kan det være en god løsning, at I tager hunden med i sommerhus i Vejlby Klit. Her kan I finde sommerhuse, der ligger væk fra alt andet, og I skal derfor ikke bekymre jer om, hvorvidt I får en skræmt hund med hjem. I finder vores sommerhuse med hunde tilladt lige her.

De første dage i et nyt år

Mens i langsomt er ved at gnide søvnen ud af øjnene og opdage, at I nu befinder jer i et helt nyt år, så er Vejlby Klit et rart sted at være. Her kan I langsomt kigge det nye år an, og på sikker vis få det godt begyndt. I kan slappe af, så I er helt klar til at tage hul på hverdagen, gå lange ture, så hovedet bliver clearet, eller I kan svede tømmermændene ud og starte det nye år med fart på din mountainbike. Uanset hvad I vil, så bestemmer I selv, for timerne i Vejlby Klit er helt jeres egne.