Sommerhus Vrist

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie i Vrist 

Stranden, som ligger lige udenfor, er legeplads nummer 1. Især for de yngste i familien. Her er der uendelig plads at tumle på. På stranden kan du bygge sandslotte, flyve med drage og meget, meget mere. Trænger man til et afbræk fra stranden, kan man søge mod Mollerupgård Lys, hvor man kan spille om håneretten i et slag fodboldgolf eller minigolf. Alternativt kan man springe på cyklen og se området på en af de veletablerede cykelruter.

Efter en stormfuld dag kan man tage på opdagelsestur på stranden og se, hvad havet har bragt ind. Også i efteråret og om vinteren, når Vesterhavet viser sine kræfter, er stranden et besøg værd. Sommer i Vrist er en meget speciel oplevelse, havet, den vide horisont, de lyse nætter og det stærke lys, alt dette findes ikke andre steder i Danmark.

 

Sommerhuse i Vrist
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Oplevelser lige om hjørnet

Skulle man mod forventning have brug for en pause fra stranden, kan man på kort tid tage turen fra Vrist til Harboøre eller Thyborøn. Lokalbanen kører direkte til de to byer på henholdsvis 4 og 17 minutter. I de to historiske fiskerbyer venter der gode muligheder for shopping, spisesteder samt et hav af vestjyske seværdigheder og oplevelser for store og små.

I Harboøre kan man tage forbi Flyvholm Redningsstation, der i dag er omdannet til et gratis, småt museum. Fra 1847 til 1968 blev bygningen brugt som base for redningsarbejdere. Gennem de mere end 100 år, som redningsstationen var i brug, blev flere end 700 mennesker reddet fra druknedøden af stationens personale. I dag udstiller museet en stor redningsbåd og andet materiel, der blev brugt i løbet af redningsstationens aktive år.

Er man mere til at udfolde sig kreativt, høre tankevækkende historier eller ønsker man at lytte til god musik, bør man søge mod 18b i Harboøre, hvor der løbende afholdes koncerter, foredrag og kurser i forskellige kreative discipliner. Og ønsker man at få gang i blodomløbet kan det gøres i Harboøre Centret, der har trampoliner og hoppeborge, krolf- og kunstgræsbaner, BMX- og skaterpark for blot at nævne nogle af de mulige aktiviteter.

Oplevelser i Thyborøn

I Thyborøn kan man blive klogere på havets spændende væsener i JyllandsAkvariet. Her kan man både se, røre og fodre akvariets fisk og skaldyr. Hvis vejret er godt, kan man tage med på en af JyllandsAkvariets mange guidede ture ud i den vilde, vestjyske natur – blandt andet østerssafari. Kan man bare ikke få nok af Vesterhavet og dets kræfter, kan man også besøge Kystcentret, der er et formidlings- og oplevelsescenter for børn og voksne, i Thyborøn.

Det er også i Thyborøn, man finder Sea War Museum. Museet beretter om de mange dramatiske kampe, der er blevet udkæmpet i Nordsøen, og lægger stor vægt på Første Verdenskrigs søslag. Børn op til 7 år kommer gratis ind.

Vil man deltage i en sand, vestjysk fiskerfest, hvor maden og underholdningen er i top, skal man tage til Fiskedag i Thyborøn første weekend i august. Her vil der være tonsvis af frisk, smagfuld fisk til smagning og spisning, aktiviteter for børn og lokal live-musik, som blandt andet leveres af Danmarks ældste boyband, Tørfisk.

Derfor skal du booke feriehus i Vrist?

  • Brede sandstrande
  • Masser af ferieliv
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Tæt på shopping, kultur og underholdning

 

Der er indlysende hvorfor vi synes, at du skal holde din ferie i Vrist og omegn. Stedet er indbegrebet af ferie, og stadig er der ikke langt til attraktioner og aktiviteter, der kan underholde hele familien. Stranden er det helt store trækplaster for turister og andre besøgende, men hvis vejret ikke er til stranden, så er det dejligt at være på ferie et sted, der også byder på andet end sand og timer brugt på at se op i den blå himmel. Derfor er Vrist det perfekte feriested. 

Store sommerhuse i Vrist

Firmaarrangement, bryllup eller familieferie med hele den pukkelryggede - vi tilbyder store feriehuse med plads til op til 30 personer, og sætter rammerne til den helt store fest eller firmaturen, der skal ryste jeres medarbejdere godt sammen. I kan spare penge på at leje et stort sommerhus fremfor flere dyre hotelværelser eller et festlokale til festen, og så får i samtidig intimiteten med, ved at bo under samme tag. Nogle af vores store feriehuse er med indbygget pool og spa, og I kan derfor underholde de mange gæster eller lave team building øvelser, samtidig med at I får motion og får luftet badetøjet. en gåtur langs vandet er og en lækker hjemmelavet middag i feriehuset er den perfekte afslutning på en dag med aktiviteter, fest og godt selskab. Se meget mere om vores store sommerhuse, og planlæg din næste fest eller ferie lige her. 

Sommerhuse med pool og spa 

Vi tilbyder mange forskellige sommerhuse der indeholder enten pool, spa eller måske endda begge dele. Det er ikke nødvendigt at leje et stort feriehus med plads til 30, I skal leje for at få faciliteterne, det kan være forskellige størrelser af huse, der er udstyret med lidt ekstra velvære. Det er rart at bo i et feriehus med pool, når man er på ferie. Så er I ikke afhængige af godt vejr og varme for at komme i vandet - I kan gøre det lige i jeres eget hus, hvor der er garanti for godt vejr inde ved swimmingpoolen. Se vores udvalg afhuse med pool og spa, og gå på jagt efter lige præcis det feriehus, I gerne vil booke til jeres næste ferie - lige her!