Tilbud

Last Minute Tilbud
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhus-tilbud til din ferie ved Vejlby Klit

SJ Feriehusudlejning har gode tilbud og kampagner hele året rundt. Vi vil også gerne hjælpe dig med at finde et hus, der passer til din ferieuge.

Tag på ferie i sommerhus i højsæsonerne, eller riv en uge ud af kalenderen uden for sæsonerne - vi har helt sikkert et sommerhus, der passer jer!

Hvad end I skal afsted i sommerferien, efterårsferien eller juleferien, så har vi et godt tilbud på et sommerhus til jer. Læs om vores tilbud ved højtiderne og vores særlige tilbud med rabatter her. Når I lejer et sommerhus for 2 personer, kan I f.eks. spare op til 25 % på prisen i bestemte perioder. Booker I et sommerhus i 14 dage, kan I også her spare penge i udvalgte perioder og kun betale for 10 dages ophold. Trænger I blot til at forkæle jer selv med en miniferie, er der også gode muligheder for at leje et sommerhus i 3 eller 4 dage - ja, mulighederne er mange. Find flere informationer nedenfor under de enkelte tilbud.

Gode tilbud

Hos SJ Feriehusudlejning finder du feriehuse til lige netop dit budget. Der er året rundt gode tilbud at finde på vores feriehuse og ferielejligheder. Hvis du vælger at holde din ferie uden for højsæsonen, er der altid endnu mere rabat at hente og mange skønne tilbudshuse, der passer til enhver smag. Det betyder plads i budgettet til større is og mulighed for flere besøg af de fede attraktioner, som Vesterhavet, Limfjorden om omegn byder på. Gå ind og se vores mange tilbudshuse i fx Vejlby Klit under 'Last Minute', og skynd dig at bestille din drømmeferie lige her inden det er for sent.

To personers rabat

Det er så rart at følges ad ... og vi vil gerne gøre det ekstra attraktivt og billigt at komme afsted med din kæreste, veninde, mor eller en helt fjerde. Vores tilbud 'to personers rabat' gør det muligt for jer at tage to afsted på en uge eller tos ferie uden for højsæsonen og samtidig opnå en rabat på 25% af prisen for feriehuset. Tøv ikke med at booke et feriehus med det samme, og overrask én du holder af med en oplevelse ved det fantastiske Vesterhav. Her er mulighed for kvalitetstid i smukke naturomgivelser eller indendørshygge i et af vores dejlige feriehuse - uanset hvad, så har vi sørget for de perfekte rammer til en weekend i tosomhedens tegn. Undersøg mulighederne for tilbudshuse for to personer lige her!

Mere tid mere ferie

Nogle gange er en uge bare ikke nok! Vi har derfor udviklet et tilbud til de ferieglade, der ikke vil hjem fra deres ferie. '14 for 10 dages pris' er et tilbud til de feriegæster, der trænger til mere end en uge at nyde hinanden, stilheden og alle de oplevelser en ferie bringer med sig i. Tilbuddet giver tid til både at slappe af og samtidig udforske og afprøve flere af de spændende aktiviteter som områderne omkring Vesterhavet og Limfjorden byder på. Det er altså den perfekte ferie med plads til det hele - også til at ligge lidt længere under dynen eller nyde en kop kaffe i de rolige omgivelser. Tilbuddet giver altså mere tid for færre penge i udvalgte perioder på året. Hold derfor øje med vores tilbud, og slå til, hvis du også er en af dem, der elsker at holde mere ferie for mindre penge! Se efter ledige huse her!