Nye sommerhuse

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nye sommerhuse ved Vesterhavet

Samvær med familien eller gode venner er ofte den vigtigste ingrediens til en god ferie. Men når det er sagt, har feriens rammer og faciliteter naturligvis også en afgørende betydning. Hvilket sommerhus I skal bo i, er derfor også det vigtigste valg, I skal træffe, når I planlægger jeres næste ferie ved Vestkysten.

For mange gæster er nybyggede eller nyrenoverede sommerhuse et rigtig godt sted at lede. Disse huse indeholder typisk helt nye elementer, moderne løsninger, rene linjer og lækre faciliteter, der alt sammen sikrer et gnidningsfrit ophold. De ekstra penge I lægger for lejen af et spritnyt og skønt sommerhus, får I tifoldigt tilbage i velvære - og faktisk er et nyt feriehus ikke altid lig med et dyrere feriehus.

Hyggelige nye sommerhuse med sjæl og charme

Ældre, brugte sommerhuse har tit en særlig atmosfære - en sjæl - der gør, at man føler sig hjemme fra det øjeblik, man træder indenfor. Men at sige at nye sommerhuse og renoverede sommerhuse ikke besidder en ånd, vil ganske enkelt ikke passe. I et nyopført sommerhus vil man lige så ofte få fornemmelsen af at blive omfavnet af boligen. Blandt vores nye og renoverede sommerhuse finder man charmerende stråtækte feriehuse og hyggelige huse ved vandet, der i den grad har sjæl og en behagelig atmosfære. Mange nye sommerhuse har samtidig pejs, der varmer godt og fylder huset med den hyggelige indendørs stemning, man kun finder i et sommerhus.

Vores udvalg af nye og renoverede sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Lækre og spritnye faciliteter

I et nyt eller nyrenoveret sommerhus finder man ofte nye elementer, moderne løsninger og rene strukturer, der alle imødekommer jeres behov. Når I for eksempel kommer hjem efter en lang dag i den friske luft, står faciliteterne klar til brug - om det så er at lave lækker mad i et nyt, funktionelt køkken, blive varmet helt igennem i husets sauna eller gennemse dagens feriefotos på boligens smart-tv. 

Hold øje med piktogrammerne ud for hvert enkelt hus for at få et overblik over, hvad husene rummer: faciliteter som brændeovn, sauna, swimmingpool, lynhurtig Wi-Fi og andre bekvemmeligheder, der giver jer en grundlæggende følelse af ro og tryghed på jeres ferie, så I blot skal fokusere på at slappe af og nyde hinandens selskab.

Nybyggede og nyrenoverede sommerhuse

Hos SJ Feriehusudlejning bestræber vi os på at imødekomme så mange gæsters behov som muligt. Når du udforsker vores nye sommerhuse, vil du derfor finde et bredt udvalg, hvor husene varierer i kraft af størrelse, form, beliggenhed og faciliteter. Med alt fra arkitekttegnede og stilrene perler til hyggelige og charmerende feriehuse er der stor chance for, at du finder drømmehuset.

Endnu et godt sted at lede er blandt vores nytilkomne sommerhuse, der giver dig et samlet overblik over de huse, vi senest har tilføjet i vores katalog. De mange spændende nyheder tilbyder forfriskende muligheder for en ny og spændende ferieoplevelse. Her bliver siden løbende opdateret, og du kan med garanti finde et, der opfylder alle jeres behov.

Store sommerhuse med plads til familie, venner eller kollegaer

Jagter I et sommerhus, der kan husere familietræets yderste grene, en stor gruppe venner eller måske kollegaerne? Vi tilbyder mange store og rummelige sommerhuse med ekstra meget plads til en større komsammen ved Vestkysten. Det kunne være en ferie i et af vores sommerhuse, der har plads til 10, 20 eller endda over 25 personer, hvis I er en meget stor gruppe.

Hvis anledningen er en festlig lejlighed som et bryllup, familiefest eller et firmarrangement, kan I få en fantastisk og anderledes oplevelse i et af vores luksussommerhuse. Her får I fantastiske rammer til at nyde hinandens selskab og holde et brag af en fest, hvor der samtidig er sengeplads til alle, så ingen behøver at køre hjem. 

Sommerhus med pool og spa

Hvis I virkelig vil sætte selvforkælelse og velvære højt på dagsordenen, er der få ting, der kan måle sig med at leje et sommerhus med spa og pool. Blandt vores nye sommerhuse finder du både huse med indendørs og udendørs swimmingpool eller spa. Det giver jer muligheden for at slappe helt af med privat wellness eller måske en aftendukkert efter en lang dag med spændende oplevelser og ferieminder.

Intet signalerer afslapning og luksus som muligheden for at glide ned i det varme, boblende vand med en kold øl eller et glas vin. Pak blot badebukserne og hold badeferie hele året rundt uanset hvad vejrudsigten siger.

Kystnær beliggenhed ved Vesterhavet og Limfjorden

Det er ikke overraskende, at nogle af de mest populære sommerhuse ligger tæt på vand og sand. Når du lejer et sommerhus i attraktive områder som VristVejlby Klit eller Bovbjerg, er der som oftest kun ganske kort afstand mellem dig og bølgen blå - enten i form af Limfjorden eller Vesterhavet.

Med den kystnære beliggenhed er der højere til loftet og kortere til naturen. Det giver god plads og mulighed til at trække vejret og tid til at gå lange ture på stranden, udforske bunkere, lede efter rav, tage på østerssafari eller bare blive blæst godt igennem af den friske blæst fra Vest. Med base i et dejligt sommerhus fra SJ Feriehusudlejning venter der masser af spændende aktiviteter og seværdigheder tæt på vandet for hele familien.   

Helt tæt på fantastiske naturoplevelser

Udover Vesterhavet og Limfjorden kan du se frem til en masse andre oplevelser i det fri, når du lejer et sommerhus hos os. Det er blandt andet muligt at tage på sælsafari i Limfjorden, hvor du kan spotte flere hundrede sæler på sandbankerne.

For de mere aktive feriegæster indbyder de naturskønne områder desuden til en lang række udendørs sportsaktiviteter som cykling og mountainbike langs mere end 50 km skovruter i Klosterheden - Danmarks største plantage. Dertil kommer de fantastiske muligheder for fiskerigolfridning og en lang række vinteraktiviteter i de koldere måneder.

Sjove attraktioner for store og små

Nordvestjylland er spækket med en lang række attraktioner for store og små, der gør ferien lidt sjovere. Attraktionerne spænder bredt over mange emner, men mange er især centreret om det danske havliv og den vestjyske kyststrækning såsom Jyllandsakvariet, Kystcentret og Sea War Museum, hvor der både er spænding og læring i vente. 

I området finder man også aktivitetscentre som Mollerupgård Lys i Harboøre, Baboon City i Herning samt det store udendørs legeland WOW-Park i Skjern. LEGOLAND er også altid et hit, hvor både børn og voksne kan bruge timevis på at nærstudere parkens detaljerige LEGO-konstruktioner og prøve de mange sjove forlystelser.