Nye sommerhuse

Vores udvalg af nye og renoverede sommerhuse

Selvfølgelig er det den nære familie og de gode venner, som er afgørende, når det handler om at få sig en fantastisk ferie. Men lad os være helt ærlige: Gode rammer giver plads til godt indhold.

Derfor kan det være en god idé at gå efter nybyggede og renoverede sommerhuse. Disse indeholder ofte nye elementer, moderne løsninger og rene strukturer, der sikrer et gnidningsfrit ophold uden bekymringer og besvær.

Charlottevej 5a i Vrist

SOMMERHUS NR. 570

De bedste boliger gør ikke væsen af sig

I et nyt sommerhus vil I opleve, hvordan faciliteterne træder i baggrunden, men altid er klar til brug, når I ønsker det. Når det praktiske bare spiller, opnår I en grundlæggende følelse af ro og frihed, der gør jer i stand til at give slip og nyde jeres ferie i fulde drag. I kan koncentrere jer om jer selv, hinanden og intet andet end det I lige føler for – om så det er at lave lækker mad i et nyt, funktionelt køkken, nyde en kold pilsner i et varmt, boblende spabad eller gennemse dagens feriefoto på boligens smart-tv.

Ud over velfungerende bekvemmeligheder vil I også opleve, hvordan nye sommerhuse ofte er lysere, har et bedre indeklima og fremstår større. Og har man nogensinde stået for aftensmaden på en bulet, vippende kuglegrill, vil man også sætte pris på lækre, renoverede udendørsarealer.

Mollerupvej 46 i Trans

SOMMERHUS NR. 1048

Få mere ferie, når du bor i et nyt sommerhus

Modsat hvad mange tror har sommerhuset også en betydning for kvaliteten af ens ferie, når man ikke opholder sig i det. De nye sommerhuse giver plads til mere afslapning, og dermed kan man tage ud i verden med mere energi og engagement.

Og på den lange bane vil feriens mange oplevelser også stå klarere i hukommelsen, når de ikke forstyrres af irritationer over knirkende gulve, kolde brusebade og hårde senge.

Sommerhuse med sjæl og særpræg

Ældre, brugte sommerhuse har tit en særlig atmosfære, en sjæl, om man vil, der gør, at man føler sig hjemme, fra det øjeblik man træder indenfor.

Men at sige, at nye sommerhuse og renoverede sommerhuse ikke besidder en ånd, vil ganske enkelt ikke passe. I et nyopført sommerhus vil man lige så ofte få fornemmelsen af at blive omfavnet af boligen. Desuden vil man som lejer få en enestående mulighed for at være med til at skrive den historie, som sommerhuset vil få på sigt.

John Brightsvej 17 i Vrist

SOMMERHUS NR. 17

Er der ingen ledige sommerhuse?

Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. 
Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" 
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

 

Vores udvalg af nye og renoverede sommerhuse