Sommerhus ved Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie ved Vesterhavet

Ferie i Danmark er vidunderligt. Vesterhavet er med sine brede, hvide sandstrande fantastisk til afslappende badeferie i solen om sommeren og perfekt til gåture om efteråret, hvor blæsten suser og bølgerne slår mod strandkanten. Der er noget helt særligt og meditativt over at være tæt på vandet, og en uge i et feriehus på kanten af det vilde Vesterhav vil helt sikkert efterlade jer med ro i sjæl og krop. Vandet indbyder dog også til at være aktiv, og på Vestkysten er der utallige fede aktiviteter, der udføres på stranden eller i vandet. Det er kun jeres egen fantasi, der sætter grænser for, hvad I kan opleve og lave på en ferie tæt ved Vesterhavet. 

Sommerhus tæt ved Vesterhavet
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Evigt ferieminde

Kilometervis af brede strande med fint sand der flot er suppleret med et imponerende brusende Vesterhav. Beskrivelsen får de fleste mennesker til at drømme sig væk fra hverdagens stress og jag, og helt derned hvor roen begynder at blive mærkbar. Den autentiske, fascinerende og vildtvoksende natur ved den jyske vestkyst formår altid at byde sine besøgende velkommen på smukkeste vis, og kombineret med et hyggeligt feriehus sikrer Vestkysten dig en ferie med din bedste betingelser.

Feriemindet vil vare ved længe, og folk der besøger Vesterhavet og dets ferieområder, har en tendens til at blive ved med at komme tilbage. 

Feriehus ved vandet

Vi har mange feriehuse til rådighed ved vandet, og de fleste er moderne og godt udstyret med alt, hvad der er nødvendigt på sommerhusferien. Det vilde og til tider rå, men altid bjergtagende landskab og hav, er den perfekte kulisse for ferien, og i vores feriehuse vil I kunne nyde den smukke udsigt, som man får ud over Vesterhavet. Vestkysten er indbegrebet af frihed, frisk luft og skønhed, og selv om vejrudsigten ikke altid er lige god, så er udsigten det med garanti.

Vesterhavet og naturen omkring det er evigt foranderligt, og hver eneste dag byder på nye kombination af farver i havoverfladens dybder, krusninger og vilde bølger. Prøv at ligge jer på ryggen og se på fantasifulde skyformationer eller byg en kopi af Legoland i sandet. Der er timevis af underholdning og udendørs leg for både børn og voksne, og det er noget af det, som Vesterhavet hver eneste dag hvert år kan tilbyde sine mange gæster.

Det er ikke uden grund, at det danske Vesterhav og Vestkysten generelt altid har givet kunstnere inspiration til lyrik, malerier og fotografier. For det er ganske enkelt et unikt og bjergtagende stykke natur i Danmark.

Vandsport ved Vesterhavet

Vesterhavet er meget omskifteligt, og det ligger derfor op til, at både øvede og begyndere kan dyrke vandsport i og omkring det. Mange byer er meget kendte for deres vandsportsfaciliteter, og områderne omkring Vejlby Klit, Thyborøn og Lemvig kan også være med. Visit Denmark har samlet en side over de mulige vandsportsaktiviteter, der er i området, og du kan læse meget mere på deres hjemmeside. Der er mange forskellige aktiviteter, og uanset om du er mest til windsurfing, stand up paddle board (SUP) eller kajak, så er der langs Vestkysten mange steder, hvor det er muligt at leje udstyr og lære sporten at kende. 

Surfing i Lemvig

Lemvig Surferskole, der hvert år arrangeres af Lemvig Ungdomsgård, er et tilbud til alle, der gerne vil lære at surfe - enten igennem privat- eller holdundervisning. Her kan du leje udstyr og igennem kyndig vejledning lære, hvordan du mestrer kunsten i vandsport. Ungdomsgården arbejder tæt sammen med Lemvig Sejlklub, der ligesom Ungdomsgården stiller udstyr til rådighed for udlejning og giver private undervisningstimer i SUP og windsurfing. Alt sker fra flydebroen i Lemvig havn, og hvis du længe har gået med en drøm om at prøve at surfe, så er det nu, du skal slå til.

Fiskeferie

Der er helt vildt mange, gode fiskesteder i og omkring Vejlby Klit, der bare venter på at blive indtaget af den næste lystfisker. Der er gode muligheder for havfiskeri, fiskeri i Limfjorden og fiskeri i put and take søer. Det er vigtigt at skaffe sig det obligatoriske fisketegn, og det er en fordel, hvis du undersøger, hvilke områder der er gode at fange specifikke fisk i. Dermed sikrer du dig det bedst mulige fiske-spot til lige netop dine interesser. 


Ferieområder tæt på vandet 

Der er utrolig mange gode grunde til at vælge en ferie ved Vesterhavet, og som besøgende ved Vesterhavet får du æren af at bo helt tæt på det smukke, våde element mod vest. 

Der er forskellige områder, der giver jer mulighed for at holde ferie tæt på Vesterhavet, og vi lejer ud i flere af disse dejlige feriebyer. Thyborøn er en af disse byer, og uanset årstid så er det fantastisk at opholde sig i byen, der både har en livlig havn og en af Danmarks bedste badestrande beliggende helt ud til Vesterhavet. Hvis du vælger Thyborøn som destination i din ferie, så kan du leje sommerhuse tæt ved Vesterhavet, der giver den helt rigtige følelse af ferie. 

Længere mod syd finder man Vejlby Klit, der med sine fine, hvide sandstrande ofte er øverst på listen over drømme feriesteder. I Vejlby Klit finder I mange feriehuse, der er beliggende ikke meget mere end 50 meter fra Vesterhavet, så I kan blive lullet i søvn om aftenen af havets stille brusen. Læs meget mere om Vejlby Klit og bestil dit feriehus allerede i dag - lige her

Hvis I er på udkig efter et mere scenerisk område til jeres ferie, så er Bovbjerg stedet for jer. Kysten ligger for foden af en 40 meter lang, meget stejl klint, og lyset her er helt specielt. På grund af den flotte placering og det specielle lys er flere kunstnere i løbet af året kommer til Bovbjerg for at producere æstetiske værker.

Hvorfor vælge en ferie ved Vesterhavet? 

Der er utrolig mange gode grunde til at vælge en ferie ved Vesterhavet, og som besøgende ved Vesterhavet får du æren af at bo helt tæt på det smukke element mod vest. 

  • Brede sandstrande
  • Masser af ferieliv
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn og voksne
  • Lækre spisesteder
  • Mulighed for fede vandsportaktiviteter

Der er naturligvis mange andre gode grunde til, at I som par, familie eller venner skal besøge Vejlby Klit og omegn, og en af de vigtigste er de dejlige feriehuse I kan leje, der kan fuldende ferien i naturskønne omgivelser. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og find inspiration til oplevelser og aktiviteter, som I kan lave på jeres ferie. 

Sommerhus tæt ved Vesterhavet
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Fjaltring Ferieby

Hvis I vil sikre jeg er topklasse placering ved Vesterhavet til meget fornuftige priser, så skal I se nærmere på feriehusene i Fjaltring Ferieby. Feriebyen er godt placeret i klitterne ved siden af Vesterhavet, og på meget kort tid kan I befinde jer på en helt vidunderlig, hvid sandstrand, der indbyder til leg og lange gåture. Når I lejer et hus ved Fjaltring Ferieby, så har I automatisk adgang til sauna og swimmingpool. Det eliminerer skuffelsen over dårligt vejr, da alle alligevel kan komme i vandet og få luftet badevingerne. 

Feriebyen har en unik placering ved Vesterhavet, og området omkring vrimler med sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne, der sikrer, at ferien ikke bliver kedelig for nogen af familiemedlemmerne. Det er oplagt at booke en mineferie eller bare en weekend i feriebyen, da den største oplevelse, Vesterhavet, kun ligger et stenkast fra hoveddøren. I kan nå at bruge meget tid ved vandet, og om aftenen er de små hytter ideelle til brætspil og hjemlig hygge.