Attraktioner

Attraktioner for alle aldre

Når I holder ferie i sommerhus i Vejlby Klit ved vestkysten, har I masser af muligheder for at gå på eventyr hos nogle af områdets mange sjove og spændende attraktioner. Tag f.eks. familien med til Mønsted Kalkgruber, hvor I kan gå på opdagelse i endeløse labyrinter af minegange eller lad ungerne boltre sig i Baboon City - et 9.000m2 stort indendørs legeland med masser af sjove og fysiske udfordringer. I kan også vælge at besøge et af de mange historiske steder ved vestkysten og opleve de gamle bygninger og fornemme 1800-tallets stemning. Mulighederne er mange og nedenfor kan du læse mere om de forskellige attraktioner.

Vejret, lyset og livsvilkårene på Lemvigegnen har altid sat et tydeligt præg på mennesker her. Landmænd, fiskere, handlende og kunstnere har længe boet i området, og de har alle sat specifikke fingeraftryk.
Der er 26 kirker i Kommunen. Derudover museer med lokalhistorie samt danske og internationale udstillinger. I området findes flere bygninger og steder, der fortæller om et liv, der historisk er forskelligt fra det vi kender i dag. På Lemvig Bibliotek finder du Lemvigegnens Lokalhistoriske Arkiv (til brug på stedet.)

Besøg også en af De fem Kunstinstitutioner: ET4U, Kunst- og Kulturcenter Tuskær, Museet for Religiøs Kunst, Jens Søndergaards Museet og Hygum Kunstmuseum, der viser dansk og international kunst. Hent en brochure på turistkontoret, der fortæller om de 5 steder.