Overnatning i Thyborøn

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Thyborøn

Thyborøn er meget mere end en fiskeby og en havn! Thyborøn er stedet, hvor Vesterhavet og Limfjorden mødes – en helt unik beliggenhed. Her finder du oplevelser både på land og til vands. Thyborøn byder på alt i et ferieparadis. Alt, hvad du har brug for på din sommerhusferie, har du tilgængeligt i Thyborøn – nemt og bekvemt. Thyborøn Havn, Thyborøn by og den lækre sandstrand hænger sammen, og danner rammen om den perfekte feriedestination ved Vesterhavet og Limfjorden med VLTJ i horisonten. Og så er du aldrig mere end 5 minutter fra vandet! Vi tilbyder et godt udvalg af dejlige sommerhuse til overnatning i Thyborøn. Sommerhusene i Thyborøn er tilmed en budgetvenlig overnatningstype ved Vesterhavet og Limfjorden.

Sommerhuse i Thyborøn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Seværdigheder i Thyborøn

Thyborøn byder på et bredt udvalg af seværdigheder for feriegæster i alle aldre. Her kommer du ikke til at kede dig på din sommerhusferie. Når du er på overnatning i Thyborøn, skal du opleve meget mere end Thyborøn Havn.

Bunkere i Thyborøn

Thyborøn er på mange måder en historisk perle. Thyborøns dejlige sandstrand og klitlandskab gemmer på fantastiske historiefortællinger fra 2. Verdenskrig. På stranden i Thyborøn ligger bunkere fra 2. Verdenskrig som perler på en snor langs hele kysten. Bunkerne er et højdepunkt inden for seværdigheder i Thyborøn. Thyborøn Fæstningen er naturligvis en del af Atlantervolden, som skulle sikre, at de allierede ikke kunne gå i land. En af bunkerne er ovenikøbet i dag indrettet som et museum, nemlig Spionbunkeren. I Spionbunkeren kan du dykke ned i en vild fortælling om Skildpaddespionen, som var en dansk arkitekt, der arbejdede for Hitler, men var spion for englænderne. Han blev taget på fersk gerning af en ung, tysk soldat få dage før Danmark blev befriet. De to mænd lavede en pagt, som beskyttede dem begge, efter krigen var slut. Og hvorfor den danske arkitekt bliver kaldt Skildpaddespionen, kan du lære meget mere om, når du besøger Thyborøn på din sommerhusferie i den historiske ferieby.

Mindeparken for Jyllandsslaget

Thyborøn byder ikke kun på historie fra 2. Verdenskrig. En af de andre spændende seværdigheder i Thyborøn er nemlig Mindeparken for Jyllandsslaget. Verdens største søslag fandt sted i farvandet ud for Thyborøn under 1. Verdenskrig d. 31. maj-1. juni i 1916. De engelske og tyske flådestyrker bragede sammen i en hed kamp på vandet med mere end 240 krigsskibe. Mindeparken er et smukt mindesmærke for de, som gik bort. Hele 9.000 soldaters skæbne blev afgjort netop den dag. Krigsmindesmærket er i den grad et besøg værd, når man som feriegæst har booket overnatning i Thyborøn.

Safari til vands i Thyborøn

En seværdighed i Thyborøn, som du ikke må gå glip af er delfiner! Delfiner, tænker du? Findes de virkelig i Thyborøn? Og ja, det gør de. Du kan endda tage på delfinsafari arrangeret af Jyllandsakvariet. Hvis du elsker oplevelser på vandet, må du ikke gå glip af de to andre populære seværdigheder i Thyborøn, nemlig sæler og østers. Jyllandsakvariet arrangerer også både sælsafari og østerssafari. Hvad venter du på?

Læs mere om safari på vandet her

Gode spisesteder i Thyborøn

Både på Thyborøn Havn og ved De Røde Barakker finder du lækre spisesteder i Thyborøn for enhver smag. Restauranterne i Thyborøn byder naturligvis på masser lækker fisk, men også på caféburgere og meget andet. I en af De Røde Barakker har Thyborøn også fået sin helt egen Street Food. Glæd dig til at mærke feriestemningen, mens du nyder de gode spisesteder i Thyborøn. Flere af restauranterne i Thyborøn tilbyder tilmed en fantastisk udsigt over havneområdet, mens du får stillet sulten.

Ferie med børn ved Vesterhavet

Elsker du både at skabe ferieminder med hele familien og at holde ferie ved Vesterhavet, kan vi i den grad anbefale overnatning i Thyborøn. Thyborøn er et fantastisk feriested til ferie med børn ved Vesterhavet og Limfjorden. Her har i alt samlet inden for overskuelig rækkevidde. Området byder på masser aktiviteter for børn samtidig med ro og fred til de voksne, så du slipper for at stå i kø i diverse forlystelsesparker, og bliver ramt af den stress, de mest turistede steder kan frembringe. I Thyborøn er naturen din og dine børns legeplads – udover de spændende seværdigheder, som Thyborøn også byder på.

Børnevenlig strand

I Thyborøn finder du den dejlige strand og det smukke klitlandskab, som byder på smukke madpakke- og udsigtsområder, hvor du kan medbringe en picnickurv med familiens favoritspise. Du kan med ro i sindet slippe børnene løs på Thyborøns børnevenlige strand, hvor der i sommersæsonen også er livreddere, der holder øje med vandforholdene. Nyd udsigten til Agger imens!

Spisesteder i Thyborøn for hele familien

Skal måltiderne være lidt nemme, når du er på ferie med børn, kan du med fordel købe en fiskefrikadelle eller andre lækre delikatesser, som er nemme at tage med, hos fiskehandleren. Street Food Thyborøn byder også på børnevenlige retter og der er flere takeaway muligheder på havnen.

Seværdigheder i Thyborøn for hele familien

Thyborøn byder på masser sjove oplevelser for hele familien. Besøg Jyllandsakvariet, skaterparken, naturlegepladserne, bunkerne, Iskunsten, Sea War Museum, iskiosken og sæl- eller delfinsafari – alt sammen et hit blandt familiens yngste. Du kan med fordel komme rundt i området med VLTJ!

Overnatning i Thyborøn for hele familien

Søger du børnevenlig overnatning til din ferie i Thyborøn, kan vi garantere, at du finder det perfekte sommerhus til jeres familieferie hos os. Vi tilbyder et godt udvalg af sommerhuse i Thyborøn – også børnevenlige sommerhuse med indhegnede haver, trampoliner, sandkasser, aktivitetsrum med bl.a. PlayStation og bordfodbold, barneseng, højstol og meget mere.

Find et børnevenligt sommerhus i Thyborøn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Surfing i Thyborøn

Surfing foregår ikke kun sydpå eller i Cold Hawaii. Et af vestkysten bedste surfsteder, hvis du spørger de lokale surfere, er indtil videre en skjult skat ved Thyborøn. Tag på surfferie i Thyborøns lokale surfskole og nyd forfriskende, kolde drikkevarer på Surf Bar, hvor alle er velkomne til fest og farver i klitterne. Surfskolen tilbyder også konceptet Surf and Work, hvor du kan blande arbejde og fornøjelse på din surfferie med masser surfing og overnatning i Thyborøn.

Se mere her

Naturoplevelser i Thyborøn

I Naturrum Thyborøn kan du opleve smuk natur – en naturoase uden lige. Her finder du smukke cykelstier og lækker, grøn natur med havet på begge sider. Naturområdet er oplagt til vandreture og cykelture i den fri natur.

Tager du hybridfærgen fra Thyborøn til Agger og Nationalpark Thy, får du masser natur for pengene. Nationalpark Thy danner rammen for det smukke landskab og fugleliv, som naturen på disse kanter er kendt for. Det er oplagt at tage en dagstur til Nationalparken, når du har booket overnatning i Thyborøn.

Maxitours

Er du helt tosset med Puch Maxi? Oplev området fra knallertsadlen og tag på guidet Maxitour i området. Her vil du opleve lokale røverhistorier, det autentiske Thyborøn og hyggelige timer, mens du drøner igennem alt, hvad Thyborøn tilbyder. Maxitours slutter altid med en skænk og tørfisk, en lokal specialitet, på det lokale værtshus – ren hygge. Maxitours er en oplagt oplevelse til din firmatur, herretur eller polterabend med overnatning i Thyborøn. Læs mere om Maxitours.

Sommerhuse i Thyborøn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}