Sommerhus til 32 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book vores sommerhus med plads til 32 personer og inviter hele familien på en uforglemmelig ferie ved det skønne Vesterhav, hvor oplevelserne bare venter på jer.

Et sommerhus med plads til hele 32 personer lyder næsten for godt til at være sandt - men hos os kan dine drømme om den helt store familiesammenkomst gå i opfyldelse. Vi udlejer et sommerhus med plads til 32 personer, og hvis ikke det skulle være nok, så er der egen pool og kun 250 meter til den dejlige strand ved Vesterhavet, der indbyder til leg i vandkanten, friske dukkerter og lange gåture. Book det fantastiske hus og gør jer klar til en ferie ved Vejlby Klit, som I sent vil glemme. 

Sommerhuse til 32 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie i stort sommerhus

Der kan være mange gode grunde til at booke et stort sommerhus med plads til en masse mennesker. Den mest oplagte er ønsket om at tilbringe en uge (eller to) sammen med dem man holder af, og dem som man måske ikke ser så meget i hverdagen. I et stort sommerhus er der mulighed for at komme hinanden ved, samtidig med at der er plads til at være sig selv og trække sig væk til en stille krog med en god bog. Alt i alt er en ferie i et stort sommerhus den perfekte kombination af, at kunne slappe af og nyde selskabet af gode venner og familie. I vores hus med plads til 32 personer finder I også et stort køkken og et udekøkken, hvor I kan rense jeres hjemmefangede fisk og tilberede en lækker sommermiddag med lokale og friske råvarer. Køkkenet er udstyret med to håndvaske, to opvaskemaskiner, to komfure med ovne, mikroovn og tre køleskabe med fryser - altså kommer I ikke til at mangle noget overhovedet, og det store køkken/alrum ligger faktisk op til en hyggelig fødselsdagsfejring eller måske en juleaften i familiens skød. Der er rigtig gode udefaciliteter ved huset, hvor både store og små kan blive underholdt, og hvis vejret er til det, så er der mulighed for at sidde udenfor og spise og dermed også holde øje med børnene, når de ikke længere kan sidde stille. De kun 250 meter ned til stranden gør sommerhuset ideelt til de aktive, der sommer, efterår, vinter og forår nyder at benytte alle strandens mange muligheder for for eksempel vandsport, ridning, lystfiskeri, badning og løbeture med hunden. Ingen kommer til at kede sig i sommerhuset, men hvis det skulle være, så kan I se et godt udpluk af aktiviteter og attraktioner i området og ligge en plan B for ferien. 

klik dig ind her og se alle mulighederne for at booke et stort sommerhus igennem os. 


Luksussommerhus ved Vejlby Klit

Et luksussommerhus kan være mange forskellige ting alt efter, hvem man spørger. Nogle vil mene at den rene luksus er at vågne med havudsigt, et nyrenoveret hus eller en masse faciliteter, der har fokus på velvære og komfort. Hos SJ Feriehusudlejning bestræber vi os på at have huse, der passer til de fleste menneskers ønsker og behov, og for os er et luksussommerhus et hus, der giver jer lidt ekstra til ferien i Vejlby Klit. Nogle af de faktorer der spiller ind, når vi udvælger et hus til at være et luksushus, kan være beliggenhed, størrelse, faciliteter inde i huset eller den lille forskel, som gør huset til et hus i 1. klasse. Flere af vores store sommerhuse er også klassificeret som et luksushus, da de ofte er udstyret med egen pool, spa, sauna og/eller aktivitetsrum, som giver ferien en ekstra dimension af både selvforkælelse men også sjove oplevelser for både store og små. 

Hvis I overvejer at booke et luksussommerhus, hvor der er plads til mange personer, så er I landet det helt rigtige sted. Gå på opdagelse i dem alle, og vent ikke for længe med at booke jeres foretrukne hus, da der er rift om dem. I bor tæt på vandet, tæt på indkøb og med alt det, I har brug for til en vellykket ferie under samme tag. 


Uforglemmelige oplevelser 

Selvom de huse, I kan booke hos os, er helt i top, så kan der altid være brug for at komme ud i området og opleve nogle spændende ting væk fra sommerhuset. I kan have brug for en pause fra de mange mennesker, eller måske ønsker I bare, at jeres børn skal lære lidt på deres ferie ved Vesterhavet, og i begge tilfælde kommer I ikke til at gå forgæves. Hvis I er på udkig efter læring i spændende omgivelser, så kan vi anbefale, at I tager et smut forbi Jyllandsakvariet, der tilbyder alt fra at nusse en rokke eller en haj på maven, røre en gigantisk kopi af en kaskelothval til at se en haj-fødegang. Det er også muligt at gå på opdagelse i den indendørs strand, der gemmer på ravstykker, som man gratis må tage med hjem - det kan være en optakt og øvelse til at gå på jagt nede på stranden og finde jeres eget rav på gåturen. I Akvariet er der opstillet en helt særlig attraktion for hundene, hvor de kan lege og selv gå på opdagelse. 

Hvis I er mere til de udendørs oplevelser, så kan I deltage i en sælsafari, hvor I kommer forbi sælernes naturlige levesteder, og får en indsigt i livet ude i Limfjorden - nærmere betegnet den del af Nationalpark Thy hvor Limfjorden mødes Vesterhavet. Her venter jer flere hundrede sæler, der ligger på sandbanker og soler sig eller nusser om deres unger. 

Gode tilbud

I kan altid finde nogle gode tilbud på ferier hos os, og hvis I er tålmodige nok, så kommer det helt rigtige feriehus måske på tilbud en dag - så gælder det jo bare om at slå til. I alle sæsoner er der mulighed for at gøre en god handel, og uanset om I er på udkig efter et spontant, billigt Last Minute feriehus, eller I gerne vil have en miniferie ved Vesterhavet, så kan I finde lige præcis et tilbud, der passer til jer. Se alle tilbud lige her.

Et Last Minute tilbud er til de spontane, de modige eller dem, der pludselig har fået en håndfuld uventede feriedage serveret. Vi ønsker altid at have så mange sommerhuse som muligt lejet ud, og derfor presser vi prisen, for at give jer de bedste vilkår når I har mulighed for at tage afsted med kort varsel. Når I booker en Last Minute ferie, er I så tæt på ankomstdatoen, at I næsten kan tjekke vejrudsigten og planlægge jeres aktiviteter efter vejret. En åbenlys fordel er den billige pris, der frigiver et økonomisk råderum til blandt andet at gå ud og spise en lækker middag eller måske spare pengene op og tage på ferie igen senere på året. Hvis I ønsker at booke et stort sommerhus med kort varsel, så kan I være heldige at finde et i vores Last Minute tilbudskategori - men hold øjnene godt åbne for sådan en chance, er der mange, der gerne vil have fingre i. 

En Miniferie eller en forlænget weekend kan være en tiltrængt pause væk fra en stresset og travl hverdag og en god mulighed for at bruge nogle skønne timer sammen med din udkårne eller din familie. En miniferie er betegnelsen for en ferie med 3-4 overnatninger i et hvilket som helst sommerhus. Det er dog ikke alle huse og sæsoner, der er inkluderet i tilbuddet, så det er en god idé at snige sig ind på tilbudssiden og herfra søge på den periode, som I gerne vil afsted i. Det er også muligt at finde store sommerhuse, hvor I kan booke en miniferie i, hvis det er svært at samle familien i en hel uge.