Ferie med hund

Mange af vores sommerhuse tillader at du tager din hund med på ferien

Det er en kliché, men den er så sand som den er sagt: Hunden er menneskets bedste ven! Tag den bare med i feriehuset... 
Er man velsignet med en firbenet ven, dukker dette spørgsmål givetvis op minimum én gang om året: Hvor får vi passet Fido, mens vi er på ferie?

At få passet sin hund i ferien er på den praktiske side både tidskrævende og dyrt. Hundehoteller, dyrepensionater, familiepleje - selv om man ind i mellem bliver nødt til at ty til den kategori af ferieløsninger for husets kæledyr, er det nok de færreste som synes, det er en helt fair eller fin ordning.

På den følelsesmæssige konto synes det måske også lidt meningsløst - eller ganske enkelt udelukket - at holde ferie uden familiens en eller flere pelsede medlemmer.

Den gode nyhed er, at du er velkommen til at byde menneskets bedste ven med på ferie i mange af vores feriehuse. Og familien får tillige glæden ved at spendere ferietiden med hunden i trygge og kendte omgivelser - det vil sige dér, hvor dens familie befinder sig. Med de mange hundeskove i Danmark og ingen karantæneregler for at få hunden med fra udlandet, er valget let. Husk dog altid at have hunden i snor.

Så pak kødbenet, bidedyret og hundesnoren - og tag familiens hund med på ferie.

Hundeskov i Klosterheden

Hundeskoven ved Sønderby i Klosterheden er indhegnet og på ca. 9 Ha. Her kan hundene færdes uden snor, men altid med ledsager. Der er stor parkeringsplads med borde og bænke ved Gammel Landevej.

Dyrlæger

Dyrlægegruppen Vestjylland
Industrivej 53
7620 Lemvig
Tel: 97889500

Sommerhuse hvor en eller flere hunde er tilladt