Juleferie

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

I et sommerhus ved Vejlby Klit finder I de perfekte rammer for en uforglemmelig juleferie sammen med familien. Pak gaverne i bilen og tag afsted mod Vesterhavet til julehygge i fantastiske naturomgivelser med tid til lange gåture og dejligt samvær med familien. Her finder I vores ledige sommerhuse til juleferien. 

Fleksibel ankomst

Ønsker I at ankomme en anden dag end lørdag, er I velkomne til at sende os en e-mail til sj@feriehusudlejning.dk med jeres specifikke ønsker - så sender vi jer et konkret tilbud. Lejeperioden skal dog minimum være 7 dage.

Juletræssalg - bestil dit juletræ hos os! 

Igen i år har I muligheden for at fuldende julestemningen, når I holder juleferie hos os. I kan nemlig bestille et juletræ ved vores kontor, hvor de bliver leveret. Det er også her, at I kan afhente jeres bestilte træ. Tidspunkter og priser opdaterer vi løbende. Sidste år kunne man vælge mellem en Rødgran og en Normannsgran.

Så skal I bare selv huske julekugler og lys til træet!

Juleferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få en jul med udsigt

Udsigten til jul kan være skøn. Tanken om at vi om lidt rykker sammen med vores familie og for en stund kan glemme hverdagen. Men hvorfor skal udsigten stoppe her? Hvorfor ikke holde en jul med udsigt? Det har I rig mulighed for, hvis I holder jeres jul i Vejlby Klit. Vi udlejer nemlig en lang række af sommerhuse, hvor I får udsigt ud over Vesterhavet. Her kan I sidde og nyde, hvordan billedet er i konstant forandring. Det kan være både fascinerende og smukt, og I finder ikke en bedre pause fra juledagene, end at sætte sig foran vinduet med en god bog. I finder alle vores sommerhuse ned til vandet lige her.

Giv jer selv en ekstra julegave

Uanset om I booker et sommerhus helt ned til stranden eller et længere væk, så er det oplagt at I benytter lejligheden ved at være ved Vesterhavet til, at I giver jer selv en ekstra julegave. Vestkystens strande er nemlig fyldt med havets guld; rav. Specielt om vinteren er der gode forhold til at finde rav på stranden, da det vindblæste vejr river ravet fri fra havbunden og de kolde strømme bærer det ind på land. Når I går på jagt, skal I derfor kigge i tang og andet, der er blevet skyllet op på stranden, da det ofte er her, at ravet har gemt sig. Er I så heldige, at der er gevinst, så har I en perfekt julegave til jer selv, hvis I tager ravet med til en guld- eller sølvsmed og får det lavet til et mindeværdigt smykke.

Sæt tænderne i Vejlby Klit

Julebordet har for mange familier sine helt faste gæster. Her tænker vi ikke på dem, der sidder rundt om bordet, men det vi byder velkommen på bordet. Julemaden er en vigtig del, der er fyldt med traditioner, og det behøver en jul i sommerhus ikke at ændre på. Men det er oplagt, når I tager til Vejlby Klit i juleferien, at I så skifter maden ud med de lokale råvarer. I kan eksempelvis finde jeres fisk hos Bjarnes Fisk i Lemvig, andestegen findes bedst hos Slagter Byskov i Thyborøn og julens øl finder I ved Nr. Nissum Håndbryg.

Historiske kirker

En fast tradition hos mange familier er, at d. 24. december byder på et besøg i kirken. Det er der også rig mulighed for, hvis I holder jeres jul i Vejlby Klit. Området er fyldt med gamle kirker, der har haft stor betydning i det vestjyske fiskerlandskab. Eksempelvis er Fjaltring kirke et besøg værd. Fjaltring Kirke blev opført i 1100-tallet, og blev udvidet i 1500-tallet. Det er derfor en af de ældste kirker i området.

Hold hele ferien i Vejlby Klit

Når juleaften er overstået, er det først her jeres ferie rigtig begynder. I er kommet sikkert igennem and, julesang og gaver, og I har nu tiden til, at I kan slappe helt af. 1. og 2. juledag går bedst med julefrokoster, lange gåture og gode bøger, og der er ingen grund til, at I stresser for at nå hjem. Her behøver I kun at have fokus på hinanden og ingen andre.