Fjaltring Ferieby

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Fjaltring Ferieby fyldt med feriehuse

Disse feriehuse er ideelle til store familier, der er på udkig efter en skøn beliggenhed, masser af plads, men til billige penge. Her kommer I til at bo lige ved siden af det brusende Vesterhav. Uanset årstid kan de benyttes grundet gode varmesystemer og isolering. Indretningen er rustik og i skandinavisk stil. Feriehusene kan rumme store familier, hvor der skal være plads til alle.

Bor du i Fjaltring Ferieby, er der en chip i dit nøglebundt, som giver adgang til Lemvig Badeland for alle der bor i sommerhuset.

Seværdigheder, udflugter og aktiviteter i området er Jesperhus Blomsterpark, Frilandsmuseet Hjerl Hede, Sommerland West, Ringkøbing, Lemvig, eller Struer.

Fri ankomst og afrejse
Feriehusene i Fjaltring Ferieby kan bookes fra uge 18 til og med uge 42.
I alle uger, med undtagelse af højsæsonen, kan du frit vælge ankomst- og afrejsedato, som det passer dig.

Book 3-dages ophold
Oplagt til miniferie eller til det helt lille feriebudget, da du kan booke helt ned til et kort 3-dages ophold.

Sommerhuse i Fjaltring Ferieby
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Hvorfor vælge Fjaltring Ferieby?

• Unik beliggende få meter fra Vesterhavet

• Swimmingpool, sauna og vandrutsjebane i Lemvig Badeland 21 km væk

• Aktiviteter for børn

• Brede sandstrande

• Masser af ferieliv

Er du en vandhund?

Fjaltring Ferieby er det ideelle feriested for vandhunde. Uanset hvornår på året du besøger os, så er der mulighed for, at du kan få den dukkert, som du leder efter. 

Vesterhavet

Fjaltring Ferieby ligger lige ud til det vilde Vesterhav, som nærmest kalder på, at du hopper i det. Fra den lange sandstrand kan du løbe ud og kaste dig ind i den første bølge, som havet kaster ind mod land. Er det i sommermånederne du besøger Fjaltring Ferieby, så kan du ligge og tørre i solen med sandet mellem dine tæer. Er det i de kolde efterårsmåneder, kan du skynde dig tilbage i feriehuset og få varmen med en kop varm kakao.

Lemvig Badeland

Det er desværre ikke hver dag, at Vesterhavet byder op til dans, og hvor det er forsvarligt at gå ud i det. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig om, hvis du har booket et feriehus i Fjaltring Ferieby. Her får du nemlig entré for alle husets gæster i Lemvig Badeland i alle dine feriedage.

Familien på tur

Besøger du Fjaltring Ferieby med hele familien, så er der en lang række seværdigheder og attraktioner, som I ikke må snyde jer selv for at opleve. Der er oplevelser som kan fylde en eftermiddag og så er der oplevelser, som kræver en hel dag.

Jesperhus Feriepark

En oplagt dagstur for familien er Jesperhus Feriepark. Når alle børnene er pakket i bilen, så tager det cirka 1,5 time, før I triller ind på parkeringspladsen ved blomsterparken. Blomsterparken er en eventyrspark for både de voksne og børnene. Børnene kan få timer til at flyve afsted med parkens mange forlystelser, shows med Jungledyret Hugo og den børnevenlige zoologiske have. Alt imens at de voksne kan beundre de mange fantastiske blomster, som parken indeholder.

Sea War Museum Jutland

30 minutter i bil fra Fjaltring Ferieby finder I Thyborøn og Sea War Museum Jutland, der glæder sig til til at fortælle jer om Jyllandsslaget. Jyllandsslaget fandt sted under 1. Verdenskrig. I alt deltog 100.000 mand og 250 tyske og britiske skibe, hvoraf 8.645 søfolk omkom og 25 skibe endte sine  dage på havets bund. Jyllandsslaget bliver i dag betragtet som verdens største søslag. I klitterne ud mod havet ligger Mindeparken, for at mindes de mange soldater, der den dag mistede livet.

JyllandsAkvariet

Når du står og kigger ned i Nordsøen eller Limfjorden, hvor meget ved du så om, hvad der foregår under overfladen? I JyllandsAkvariret i Thyborøn får du muligheden for, at tage et kig ned i mørket, og se de mange farverige og spændene fiskearter. Du kan både deltage i fodringer og klappe rokker og hajer på ryggen.

En god gåtur

En sommerhustur er ofte lig med en gåtur. Og det er der også rig mulighed for i Fjaltring Ferieby. Her kan du gå både længere og kortere ture, men ens for dem alle er, at du bliver rusket godt igennem af vinden i det vestjyske. Det skal du dog ikke være bange for, for blæsten blandet med salten fra Vesterhavet er ren balsam for sjælen, når du vender hjem igen i varmen og kan slappe af.

Trans Kirke

Besøger du Fjaltring Ferieby, så er en oplagt gåtur op forbi Trans Kirke. Trans Kirke er en spændene oplevelse, da den måske er den kirke i landet, der har den bedste udsigt. Med blot 100 meter til vandet, og et Vesterhav der hvert år spiser cirka én meter af kysten, så ligger kirken der kun på lånt tid. Da kirken blev bygget i år 1100, lagde den sandsynligvis 1km inde i landet.

Bovbjerg Fyr

Lidt længere mod nord findes Bovbjerg Fyr, der siden 1877 har sendt lyskegler ud over Vesterhavet til alverdens skibe. De sidste fyrfolk forlod dog fyret i 2003, og i dag fungerer fyret som kulturhus drevet af frivillige. Månedligt bliver der opsat nye udstillinger med lokale, nationale og internationale kunstnere. Eftermiddagskaffen eller frokosten kan I nyde i fyrets café.