Efterårsferie

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og nyd naturens smukke efterårsfarver i et sommerhus ved Vesterhavet eller Limfjorden. Her har I masser af tid til samvær med familien eller vennerne, varm kakao og råhygge foran pejsen. Efterårsferie er lavsæson så prisen er god, så hvorfor ikke invitere dem I elsker at være sammen med i sommerhus. Scroll eventuelt længere ned for at se vores bud på gratis aktiviteter i efterårsferien.

Sommerhuse i efterårsferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

I efterårsferien i "vores" område er der masser af gratis aktiviteter. Helt enkelt kan man gå udenfor sommerhuset og nyde en gåtur langs stranden, lytte til bølgernes brusen og lade jer blæse igennem af af den friske vind - mærke den ægte træthed, der sænker sig over jer, når aftenen falder på. I kan altid supplere op med de 3 forslag vi har til jer nedenfor - god ferie!

Lemvig Skatepark

Tag endelig børnenes skateboard, løbehjul, BMX eller rulleskøjter med. Lemvig har nemlig én af europas bedste skateparker beliggende direkte ud til vandet. Og har ikke alle børn skateboard med, så kan de fange krabber ved havnen i stedet.

Gåture i Klosterheden

En vandretur i Danmarks største plantageskov, Klosterheden, er altid en udflugt værd for hele familien. Her er markerede vandrestier og på grund af størrelsen kan man her føle sig helt alene i verden – der kan være langt mellem at man møder andre udover krondyrene og bæverne. Glem heller ikke en kurv til kantareller.

Gå fra Solen til Pluto på Planetstien

Brug en dag af efterårsferien på en vandretur på planetstien som udgår fra Lemvig og fører 13 km ud til Pluto på den anden side af Gjeller Odde. Planetstien er en model af solsystemet i størrelsesforholdet 1:1 milliard.