Toftum Bjerge

Sommerhuse tæt på Limfjorden

Toftum Bjerge er et fantastisk ferieområde beliggende lige ud til Limfjorden

Bestig klinterne ved Toftum Bjerge

Når du booker dit sommerhus i Toftum Bjerge, kan du se frem til at bo i et område, som inviterer til energiske vandreture. Toftum Bjerge hedder sådan, fordi kystklinten, har en højde på op til 40 meter. Den vilde klint danner udsigtspunkt til Thyborøn, Thy, Thyholm og Oddesund. Oplev den storslåede natur og de vilde vidder når du bestiger ”bjergene” her i Toftum Bjerge.

Begiv dig afsted langs den 2 km lange klint og snyd ikke dig selv for at tage et smut ned på stranden. Her skal du holde godt øje med klinten på din tur, da du her kan få øje på smeltevandsaflejringer tilbage fra Elster istid. Toftum Bjerge er i den grad naturskønt, og derfor er der i området fredet to store dele af klinten svarende til ca. 6 hektar. Fredningerne betyder, at alle vil have fri tilgængelighed til klinten, så du fortsat kan nyde vandreturene og den smukke kyststrækning.

På en spadseretur langs stranden kan du f.eks. se: sportssejlere, fiskekuttere og fragtskibe. Ved søerne og stranden har du mulighed for at se mange forskellige fuglearter. Stranden er et paradis for børn, her er uanede mængder af sand, og vandet indbyder til badning. En spadseretur langs stranden om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Ferie i et sommerhus i Toftum Bjerge byder både på afslapning og aktiviteter - kun fantasien sætter sine begrænsninger. Området er fantastisk smukt, og vores feriehuse ligger alle med en unik udsigt enten over Limfjorden eller området.

Sommerhuse ved Toftum Bjerge

Toftum Bjerge

Oplev udsigten over den smukke strand oppefra de høje klinter.

Aktiviteter nær Toftum Bjerge

Vandreture ved Jeppes Led

Ved P-pladsen Jeppes Led i Humlum kan du tage på vandretur til Remmerstrand. Vandreturen tager dig igennem vekslende terræn, hvor det er en fordel, hvis du er i nogenlunde form. På turen vil du komme igennem forskellige dyrs indhegning. Det er en flot tur, og Remmerstrand er et godt område til vandreture, badeture i Limfjorden og smuk udsigt. Jeppes Led er en P-plads, der ligger vest for Toftum Bjerge. Jeppe var en fattig daglejer, som boede tæt på leddet. Alle lokale kender stedet, men det vides ikke, hvorfor stedet blev opkaldt efter Jeppe. Jeppes Led er beliggende på Remmerstrandvej, 7600 Struer. God tur.

Besøg Venø

Venø ligger nord for Struer i den vestlige del af Limfjorden. Venø er en charmerende lille ø, der er 7,5 km lang. Hvis du er naturelsker, vil du også nyde Venøs natur- og dyreliv. Gå på opdagelse på Venøs smukke marker, brune heder, grønne skove og stejle skrænter. Nordligt på øen ligger Nørskov Vig. Nørskov Vig er en sjælden dyreperle pga. det rige fugleliv, som findes her. Så find fuglekikkerten frem og gør dig klar til at se vadefugle, sangfugle og måger. Du kan også være heldig at spotte fasaner, harer og råvildt. For at komme til Venø kan du tage Venøfærgen eller en bus fra Struer.

Cykelferie

Elsker du at cykle afsted og få sved på panden, imens naturen hastigt flyver forbi? Hvis du kan svare ja til dette udsagn, kan det være, du skal spænde cyklen bag på bilen, og cykle ud i den vestjyske natur. Fra Toftum Bjerge er det faktisk muligt at cykle på små, rolige veje hele vejen til Stuer og Holstebro - så kan I rigtig få set området, som I holder ferie i. I nærheden ligger også Klosterheden Plantage, der er et fantastisk naturområde med vilde bævere, kronvildt og masser af skov til at lufte cyklen i. Det er helt klart et besøg værd! Ved Klosterheden kan I leje cykler igennem Bike Point, hvis ikke I har fået dem med hjemmefra. 

 

 

Struer golfklub

For de sportsinteresserede ligger Struer Golf klub tæt ved Toftum Bjerge. Kan du lide det graciøse og præcisionsbaserede spil, er det en oplagt mulighed at give klubben et besøg. Når du besøger klubben som gæst, har du flere muligheder. Du kan benytte klubbens træningsfaciliteter, hvor der er driving range, ind spilds- og puttgreen. Klubben stiller gratis træningsbolde til rådighed. Hvis du vil ud og prøve dig selv af, kan du vælge at spille på klubbens 18-hulsbane. Her skal du dog have et godkendt golfkort fra f.eks. DGU. Har du det, er du til gengæld sikret en smuk naturoplevelse, imens du udfordrer dine sving. Klubbens 18-hulsbane er i et lettere bakket terræn med udsigt over Limfjorden, smukkere bliver det ikke. Udover dette har de 9-huls Pay and Play bane og konceptet Golf og Spa i samarbejde med Struer Kurbad. Så smid bag'en over armen og tag afsted til en golfoplevelse tæt ved den skønne Limfjord.

Kurbad Limfjorden

Når du har tilbragt et par aktive dage i og omkring Toftum bjerge, er det måske tiltrængt med noget afslapning og forkælelse. Prøv en tur eller flere til Kurbad Limfjorden der har til huse i Struer by. Hvis vejret er køligt, vil det måske være noget med en tur i udendørs spabad. Her kan du nyde det 36 grader varme vand og blive masseret af bobler, alt imens du nyder udsigten over Venø Bugt. Efter Spabad er det tid til en tur i sauna. Hvis du er rigtig øm efter dine vandreture, kan du med fordel vælge den infrarøde sauna, der øger blodcirkulationen og derfor er ekstra god til ømme led og muskler. Har du brug for en pause fra vand og evt. massage, kan du tage forbi stedets wellness lounge. Her kan du nyde isvand, te eller kaffe og frisk frugt, imens du slænger dig på en liggestol. Føler du dig mere øm end skøn, tilbyder stedet også ansigtspeeling, tyrkiske bade, kropspeelinger mm. Læs mere om kurbadet her

 

Kulturelle seværdigheder nær Toftum Bjerge

B&O Museet

Struer, der ligger tæt ved Toftum Bjerge, er kendt for at være oprindelsessted for radiovirksomheden Bang & Olufsen. Virksomheden byggede sin første fabrik i 1927 lige udenfor byen. B&O voksede og blev efterhånden succesfulde, dermed blev B&O den største og vigtigste arbejdsplads i Struer i den sidste halvdel af 1900-tallet.

I dag kalder Struer sig selv for ”Lydens by”, hvilket især er på baggrund af den historie, som B&O har tilført byen. Museet udstiller historien om, hvordan en lille dansk virksomhed kunne blive så eftertragtet i ind- og udland. Det er historien om B&O, men det er også historie om dansk design og radio- og Tv-branchen. Udover B&O udstillingen kan du opleve Lyduniverset. Her kan du selv få lov at eksperimentere med lyde, lydbilleder og prøve at lægge lyd på tegnefilm. Er du interesseret i teknik og lyd, så er turen til museet et besøg værd. Læs mere om museet her

Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum

Nok er Struer Lydens by, men det afholder dem ikke fra at have Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum. Samler du på modeltog, og har du en modelbane i kælderen, som du viser frem ved lejlighed? Eller har du et par børnebørn med, som også elsker tog, så er en tur til Jernbanemuseet helt sikkert noget for jer. Museet har en stor samling af tog, vogne og jernbaneffekter. Disse kan du nyde, imens du studerer de gamle fotos og optegnelser over jernbanefartens historie og betydning for området. Det er Jernbanens fortjeneste, at Struer blev en købstad. Infrastruktur er som oftest af stor betydning for en bys udvikling, og det gælder også Struer. Læs mere her!

Gimgsinghoved Kunst- og Kulturcenter

Er du til kunst og kultur, så er det på Gimsinghoved, det sker. De har flere forskellige kunstudstillinger i løbet af året. Hvis du ikke er til billedkunst, så kan du i stedet tage til en eller flere af deres koncertarrangementer, eller du kan prøve at tegne Croquis og lufte lungerne til foreningens fællessangaftner. Gimgsinghoved ligger i Struer og tilbyder et fint lille kulturelt afbræk i din ferie.

Tilbud

14 dage for 10 dages pris

Du kan finde et udvalg af vores dejlige feriehuse i ”14 for 10 dages pris”. Det vil sige, at du kan holde 14 dages ferie, kun betaler for de 10 af dem og får de sidste 4 dage gratis. Hvad du sparer på udlejningsprisen, kan du jo i stedet bruge på nogle af de mange sjove og spændende oplevelser i området. Se alle "14 dage for 10 dages pris" tilbudene her, og begynd allerede nu at planlægge din ferie ved vestksyten. 

2 personers rabat

Er du ude i god tid for at lede efter din ferie, kan du med fordel kigge på udvalget af huse udenfor højsæsonerne. Vi har et udvalg af huse, der tilbyder 25% rabat, hvis I er to personer, der lejer et hus udenfor højsæson. Lyder dette tilbud som noget for dig og din partner, så er det med at undersøge mulighederne. Penge sparet på huset kan give en ekstra lækker middag på en lokal restaurant eller endnu mere forkælelse for to i et nærliggende kurbad. Du kan se vores udvalg af sommerhuse, hvor I kan få to personers rabat lige her

Last minute tilbud

Tænk engang du har ferie i overskud. Ferien ligger om et par uger, men hvor skal du hen? Vi har det helt rigtige tilbud til dig og din familie. Vi tilbyder en last minute ferie rabat for dig, der har valgt at booke dit sommerhus kort før, du skal afholde din ferie. Ved at benytte denne mulighed sparer du tilmed penge. Du kan spare 20% og i nogle særlige tilfælde helt op til 40%, når du lejer dit sommerhus. Læs mere om last minute tilbud her

Miniferie

En miniferie er en fantastisk mulighed, hvis du har nogle feriedage til overs. Pak kufferterne og tag afsted til Toftum Bjerge. Her kan du nyde en dejlig miniferie ved Vesterhavet. Miniferien må gerne være helt uforglemmelig. Den uforglemmelige ferie kan I få ved at booke en miniferie hos os. En miniferie er 3 eller 4 overnatninger i sæsonerne C, D, E og F. Vær opmærksom på at miniferien først kan bestilles 21 dage før ankomstdagen. Ved at tage en miniferie på tre dage, kan I få en pris, der ligger på 60% af den fulde pris i den valgte sæson. Ved 4 dage vil prisen ligge på 80% af prisen i den valgte sæson. Nyd det vilde Vesterhav på jeres miniferie, hvor I får vakt sanserne og kan nyde naturen i fulde drag. Du kan læse mere om tilbuddet her

Klar til booking

Nu har du læst om Toftum Bjerge. Hvis du har besluttet dig for, at dette bliver din feriedestination. Så kan du med fordel undersøge, hvilket sommerhus der passer til dit behov. Du kan fremsøge dit sommerhus på ”Find Sommerhus”. Her har du mulighed for at vælge: område, husnummer, ankomstdato, længde på ophold, antal personer, om du har hund, og hvilke faciliteter du ønsker, jeres hus skal indeholde. Er det sommer, vil du måske elske at have en pool. Om vinteren kan det være, at brændeovnen er mere aktuel. Finder du ikke, hvad du søger i første omgang, er du velkommen til at kigge på vores andre dejlige områder. Se for eksempel Bovbjerg, Thyborøn eller Thorsminde. Læs om flere muligheder her