Toftum Bjerge

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Bestig klinterne ved Toftum Bjerge

Toftum Bjerge er et fantastisk ferieområde beliggende lige ud til Limfjorden

Når du booker dit sommerhus i Toftum Bjerge, kan du se frem til at bo i et område, som inviterer til energiske vandreture. Toftum Bjerge hedder sådan, fordi kystklinten, har en højde på op til 40 meter. Den vilde klint danner udsigtspunkt til Thyborøn, Thy, Thyholm og Oddesund. Oplev den storslåede natur og de vilde vidder når du bestiger ”bjergene” her i Toftum Bjerge.

Begiv dig afsted langs den 2 km lange klint og snyd ikke dig selv for at tage et smut ned på stranden. Her skal du holde godt øje med klinten på din tur, da du her kan få øje på smeltevandsaflejringer tilbage fra Elster istid. Toftum Bjerge er i den grad naturskønt, og derfor er der i området fredet to store dele af klinten svarende til ca. 6 hektar. Fredningerne betyder, at alle vil have fri tilgængelighed til klinten, så du fortsat kan nyde vandreturene og den smukke kyststrækning.

På en spadseretur langs stranden kan du f.eks. se: sportssejlere, fiskekuttere og fragtskibe. Ved søerne og stranden har du mulighed for at se mange forskellige fuglearter. Stranden er et paradis for børn, her er uanede mængder af sand, og vandet indbyder til badning. En spadseretur langs stranden om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Ferie i et sommerhus i Toftum Bjerge byder både på afslapning og aktiviteter - kun fantasien sætter sine begrænsninger. Området er fantastisk smukt, og vores feriehuse ligger alle med en unik udsigt enten over Limfjorden eller området.

Sommerhuse i Toftum Bjerge
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Aktiviteter nær Toftum Bjerge

Vandreture ved Jeppes Led

Ved P-pladsen Jeppes Led i Humlum kan du tage på vandretur til Remmerstrand. Vandreturen tager dig igennem vekslende terræn, hvor det er en fordel, hvis du er i nogenlunde form. På turen vil du komme igennem forskellige dyrs indhegning. Det er en flot tur, og Remmerstrand er et godt område til vandreture, badeture i Limfjorden og smuk udsigt. Jeppes Led er en P-plads, der ligger vest for Toftum Bjerge. Jeppe var en fattig daglejer, som boede tæt på leddet. Alle lokale kender stedet, men det vides ikke, hvorfor stedet blev opkaldt efter Jeppe. Jeppes Led er beliggende på Remmerstrandvej, 7600 Struer. God tur.

Besøg Venø

Venø ligger nord for Struer i den vestlige del af Limfjorden. Venø er en charmerende lille ø, der er 7,5 km lang. Hvis du er naturelsker, vil du også nyde Venøs natur- og dyreliv. Gå på opdagelse på Venøs smukke marker, brune heder, grønne skove og stejle skrænter. Nordligt på øen ligger Nørskov Vig. Nørskov Vig er en sjælden dyreperle pga. det rige fugleliv, som findes her. Så find fuglekikkerten frem og gør dig klar til at se vadefugle, sangfugle og måger. Du kan også være heldig at spotte fasaner, harer og råvildt. For at komme til Venø kan du tage Venøfærgen eller en bus fra Struer.

Cykelferie

Elsker du at cykle afsted og få sved på panden, imens naturen hastigt flyver forbi? Hvis du kan svare ja til dette udsagn, kan det være, du skal spænde cyklen bag på bilen, og cykle ud i den vestjyske natur. Fra Toftum Bjerge er det faktisk muligt at cykle på små, rolige veje hele vejen til Stuer og Holstebro - så kan I rigtig få set området, som I holder ferie i. I nærheden ligger også Klosterheden Plantage, der er et fantastisk naturområde med vilde bævere, kronvildt og masser af skov til at lufte cyklen i. Det er helt klart et besøg værd! Ved Klosterheden kan I leje cykler igennem Bike Point, hvis ikke I har fået dem med hjemmefra.