Sommerhuse med spa og pool

Find et skønt hus med spa eller swimmingpool til jeres ferie ved Vejlby Klit

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så er der altid mulighed for badeferie og wellnessferie i Vejlby Klit. Vi har nemlig et stort udvalg af sommerhuse med swimmingpool eller spa - eller begge dele.

Mange børn elsker at bade. Det danske vejr indbyder desværre bare ikke altid til strandture og en tur i bølgerne. Derfor kan det være en god ide at finde et sommerhus med pool. Det giver jer en masse frihed at bo i et sommerhus med swimmingpool: I kan hoppe i når det passer jer, og skal ikke først skal i tøjet, pakke tasker osv. 

Mange af vores pool-huse har samtidig en spa. Det opleves som den ultimative luksus at sætte sig godt til rette i det lune vand og mærke de blide bobler massere kroppen. En skål med lidt frugt og et forfriskende glas på kanten af spaen bidrager til selvforkælelsen. 

Høj hygiejne i pool- og spahuse

Vores sommerhuse med swimmingpool får to gange om ugen besøg af vores poolkontrol. Det betyder at du kan regne med en høj grad af hygiejne. Det er lidt oftere end de officielle anbefalinger, men vi vil gerne have at vores gæster føler sig trygge ved at bruge poolen. 

Sommerhuse med spa eller pool

Sommerhus nr. 400 på Strandvejen 45 i Vrist

Wellness luksushus med plads til 32 personer

Skønt og stort hus med både pool og spa. Plads til 32 personer og dermed hele familien med bedsteforældre, onkler og tanter, fætre og kusiner. Også perfekt til firmatur med socialt indhold. Vi kalder det et "wellness luksushus", fordi her er mulighed for at pleje både krop og sind i de dejlige rammer. 

Swimmingpolen er 24 m2 stor og har svømmetræner samt en lille ekstra børnepool til de  mindste. Spaen har plads til 6 personer. Fra poolområdet er der adgang til saunaen og til et badeværelse med bruser. Huset har 2 andre badeværelser, så ingen behøver at vente. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 500 på Strandvejen 94 i Vrist

Bo flere familier og op til 24 personer i dette luksushus med aktivitetsrum, pool og spa

Nyd ferien med 300 meter til havet ud til fredede lyngarealer og dejlig sydvendt terrasse. Husets midtpunkt, stuen, flankeres af to fløje hvor der tilsammen er 4 badeværelser og henholdsvis pool- og aktivitetsrum i hver deres fløj. Her kan man både finde fred på de enkelte værelser og nyde fællesskabet og være sociale. Faktisk er der 3 særskilte familieafdelinger.

I aktivitetsrummer er der TV, Billard, bordfodbold og bordtennisbord. Tilmed er der en bar med amerikanerkøleskab, så der er også plads til de stillesiddende livsnydere.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 600 på Vristvej 31

Kæmpehus med fantastiske muligheder for aktiviteter såvel ude som inde. Her er rammerne for en unik ferie ved Vesterhavet

Tag hele familien med og giv dem en gang wellness i et sommerhus med stor lækker swimmingpool med rustchebane, sauna og spadbad. Herefter kan man nemt lave en fantastisk middag til husets beboere i det fuldt udstyerede køkken. Udenfor er der legetårn med gynger til børnene, og der er gode læ- og solmuligheder på den indhegnede beskyttede grund, og selv hunden kan løbe frit.

Aktivitetsrummet byder på billard, bordfodbold, airhockey, bordtennis og PlayStation. Her er rigeligt plads til 24 personer.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 650 på Redningsvej 1 i Bovbjerg

Hyggeligt poolhus med panoramaudsigt over Vesterhavet til 10 personer

Her kan I bo kun 100 meter fra Vesterhavet med luksus som pool og sauna. Spabadet byder på en udsigt over Vesterhavet, og husets udformning gør det ofte muligt at finde læ, når man skal nyde solen udenfor.

Her kan I både nyde sommeren og vinteren. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 640 på Byskovvej 14C i Vrist

Fantastisk beliggende intimt sommerhus med pool og direkte adgang til stranden for 8 personer

Bo 50 meter fra havet med både vestvendt og og sydvendt terrasse, hvorfra man kan gå direkte ind i poolrummet. Stuen er hyggelig indrettet og går sammen med køkkenet. Her er det hyggelige samlingspunkt, hvor man kan nyde ilden knitre i brændeovnen efter en god spadseretur på stranden. Fra stuen er der også kig ind til poolrummet, så man kan se, hvad børnene foretager sig.

Book sommerhuset her

 

Ta’ en dukkert lige når du har lyst til det

I dit feriehus i Danmark med pool kan du få dig en dukkert uanset tid på døgnet. Din egen personlige pool har altid åbent, så du ikke er afhængig af åbningstider, når du vil i vandet. Hvis du er voksen er det praktisk, da du kan tage en svømmetur i poolen eller slappe af i spa’en, når børnene er blevet lagt i seng. Hvis du er barn er det smart at du kan komme til at bade – også selv når mor og far ikke lige har lyst til at følge dig over i svømmehallen. Så vælg et feriehus med pool, når du skal på ferie i Danmark.

Badeunivers for børnene i feriehuset

Når du vælger et feriehus i Danmark med pool bliver børnene ellevilde. Det betyder nemlig at de har deres eget badeunivers, hvor de kan bruge timer hver eneste dag i ferien. Således er de også aktive hver dag og får en pause fra de skærme, som de ellers chiller i sofaen med. Naturligvis er opsyn med børnene i deres sjove badeunivers vigtigt. I mange huse er poolen placeret således at man nemt kan kigge ind eller følge med fra stuen, hvordan børnene har det. Dette ser mange forældre som en kæmpe fordel, da det ikke er altid at man er frisk på en badetur, så ofte som børnene er.

Hvor billigt kan jeg leje et feriehus med pool i Danmark?

Feriehusene som bliver lejet ud fra SJ Feriehusudlejning kommer i mange forskellige prisklasser. Der burde derfor være et feriehus, der passer til dit budget. Billige ferie med pool findes i helt ned til ca. et par tusinde kroner for en hel uge. Hvis dit budget er endnu lavere, anbefaler vi at du lejer et Lemvig Feriecenter feriehus, hvor du kan bo billigt og har adgang til pool i feriecentret.

 

Se alle huse med spa og pool her