Sommerhuse med spa og pool

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Find et skønt hus med spa eller swimmingpool til jeres ferie ved Vejlby Klit

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så er der altid mulighed for badeferie og wellnessferie i Vejlby Klit. Vi har nemlig et stort udvalg af sommerhuse med swimmingpool eller spa - eller begge dele.

Mange børn elsker at bade. Det danske vejr indbyder desværre bare ikke altid til strandture og en tur i bølgerne. Derfor kan det være en god ide at finde et sommerhus med pool. Det giver jer en masse frihed at bo i et sommerhus med swimmingpool: I kan hoppe i når det passer jer, og I skal ikke først i tøjet, pakke tasker osv. 

Mange af vores poolhuse har samtidig en spa. Det opleves som den ultimative luksus at sætte sig godt til rette i det lune vand og mærke de blide bobler massere kroppen. En skål med lidt frugt og et forfriskende glas på kanten af spaen bidrager til selvforkælelsen. 

Høj hygiejne i pool- og spahuse

Vores sommerhuse med swimmingpool får to gange om ugen besøg af vores poolkontrol. Det betyder, at du kan regne med en høj grad af hygiejne. Det er lidt oftere end de officielle anbefalinger, men vi vil gerne have at vores gæster føler sig trygge ved at bruge poolen. 

Sommerhuse med pool og spa
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ta’ en dukkert lige når du har lyst til det

I dit feriehus med pool i Danmark kan du få dig en dukkert uanset tiden på døgnet. Din egen personlige pool har altid åben, så du ikke er afhængig af åbningstider, når du vil i vandet. Hvis du er voksen, er det praktisk, da du kan tage en svømmetur i poolen eller slappe af i spaen, når børnene er blevet lagt i seng. Hvis du er barn, er det smart, at du kan komme til at bade – også selv når mor og far ikke lige har lyst til at følge dig over i svømmehallen. Så vælg et feriehus med pool, når du skal på ferie i Danmark.

Badeunivers for børnene i feriehuset

Når du vælger et feriehus i Danmark med pool, bliver børnene ellevilde. Det betyder nemlig, at de har deres eget badeunivers, hvor de kan bruge mange timer hver eneste dag i ferien. Således er de også aktive hver dag og får en pause fra de skærme, som de ellers slapper af med i sofaen. Naturligvis er opsyn med børnene i deres sjove badeunivers vigtigt. I mange huse er poolen placeret således, at man nemt kan kigge ind eller følge med fra stuen, hvordan børnene har det. Dette ser mange forældre som en kæmpe fordel, da det ikke er altid, at man er frisk på en badetur, så ofte som børnene er.

 

Forlæng badesæsonen

I Danmark er tidslommen for, hvornår Vesterhavet indbyder til strand- og badeture utrolig lille. Det er kun i få uger hen over sommeren, hvor vandet og luften er så varm, at man har lyst til at pakke strandtasken og bruge en dag i de vestjyske bølger. Her giver et sommerhus med pool jer muligheden for at forlænge badesæsonen. Lejer I sådan et, så skal I ikke bekymre jer om det usikre danske vejr, hvor I bliver solskoldede den ene dag og blæser væk den næste. I et sommerhus med pool kan I med ro i maven planlægge en badedag og faktisk få det til at ske. Også uden at I bliver væltet omkuld af bølgerne.

Sommerhuse for alle slags badehunde

Et sommerhus med pool er det oplagte valg, hvis familien primært består af vandhunde i alle aldre. Faktisk er det også et godt valg, hvis vandhundene ikke kun har to, men også fire ben. Hos SJ Feriehusudlejning har vi nemlig en række poolhuse, hvor I også må tage jeres hund med. På den måde kan hele familien komme afsted på ferie, uden at I behøver at efterlade den firbenede del derhjemme. I skal dog være opmærksomme på, at det selvfølgelig ikke er tilladt, at hunden hopper med i poolen. Trænger de også til en dukkert, så bliver I nødt til at besøge Vesterhavet.

Hvor billigt kan jeg leje et feriehus med pool i Danmark?

Feriehusene som bliver lejet ud fra SJ Feriehusudlejning kommer i mange forskellige prisklasser. Der burde derfor være et feriehus, der passer til dit budget. Billig ferie med pool findes i helt ned til ca. et par tusinde kroner for en hel uge. Hvis dit budget er endnu lavere, anbefaler vi at du lejer et Lemvig Feriecenter feriehus, hvor du kan bo billigt og har adgang til pool i feriecentret.

Sommerhuse med pool og spa
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Find poolhuse i dit favorit område

Vil I gerne besøge et sommerhus med pool, så skal I ikke være nervøse for, at det kommer til at begrænse jeres udvalg af områder. Vi har sommerhuse med pool i alle vores områder, så uanset om I gerne vil holde jeres ferie helt ude ved vandet eller foretrækker et sommerhus omkring byen, så kan I finde det hos os. Find jeres favorit, pak kufferten og skynd jer afsted til Vejlby Klit!

Poolhuse i alle størrelser

En sommerhusferie i Danmark kan være meget forskellige. Måske I rejser afsted som par, som jeres lille familie eller hele den store familie med fætre og kusiner. Det ved vi, og vi har derfor sommerhuse til enhver ferie - også sommerhuse med pool. Vi har de små hyggelige huse, hvor I har muligheden for at få en dukkert, når I vil, eller vi har de store sommerhuse med plads til hele familien. Vælg det sommerhus, der passer til netop jeres behov og få en ferie, som I sent vil glemme.