Påskeferie i sommerhus

Tag i sommerhus ved Vejlby Klit i påsken

Hold påskeferie i sommerhus ved Vejlby Klit. Tag en pause fra hverdagens stress og trummerum og nyd det blomstrende forår ved Vejlby Klit. Vi tilbyder et bredt udvalg af dejlige sommerhuse ved Vejlby Klit direkte ved Vesterhavet - perfekt til påskeferien. Sammen med familie og venner har I muligheden for at komme ud i naturen i påsken og nyde den friske luft. Mærk duften af forår og få fornyet livsglæden!


Ledige sommerhuse til påskeferien

Er der ingen ledige sommerhuse?
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" 
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Attraktioner
I påskeferien åbner mange af de attraktioner vi har i Danmark for sæsonen. Her kan I så opleve attraktionerne i foråret i ro og mag i stedet for i sommerferien hvor mange af attraktionerne er besøgt af rigtig mange gæster.

Har du muskelsmerter? Eller ønsker I bare at forkæle jer selv over påsken? Så er et spahus nok det helt rigtige til jer.

Muligt at leje ekstra dage
Har i allerede booket et sommerhus er der mulighed for at leje ekstra dage - ring blot til kontoret eller send os en mail på sj@feriehusudlejning.dk.