Sommerhuse i Vejlby Klit

Sommerhusudlejning i Vestjylland

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Udlejning af sommerhuse ved Limfjorden og Vesterhavet

SJ Feriehusudlejning udlejer mere end 600 private sommerhuse i områderne Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Lemvig og mange flere. Vi er et lokalt udlejningsbureau med over 30 års erfaring og en stor trofast kundekreds. Alle vores sommerhuse er indrettet efter ejerens smag og behov. Vi kan derfor tilbyde et alsidigt udvalg af sommerhuse, lige fra store poolhuse med alle bekvemmeligheder til klassiske, danske feriehuse.

{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Lej et sommerhus efter dine behov

Uanset om du trænger til et kort afbræk fra hverdagen i form af en miniferie, om hele familien skal afsted sommerferie eller om det er en helt anden anledning, så udlejer vi sommerhuse til alle anledninger og behov. Så hvis du overvejer at leje et sommerhus ved Vesterhavet, så er vi klar til at hjælpe dig.

Tag et kig på vores mange forskellige typer sommerhuse og find det, der passer bedst til dine behov.

Fotokonkurrence

Gemmer du på et godt feriefoto?

Vær med i vores fotokonkurrence og få muligheden for at vinde et gavekort på hele 3.750 kr. til et sommerhusophold.

Deltag i konkurrencen her

Sommerhusferie i Danmark ved Vesterhavet

Mange af os har barndomsminder fra ferier i et sommerhus. Vi har hver især forskellige følelser, som vi forbinder den form for ferie med. Om det er barndomsminder med ture på stranden på en bagende varm sommerdag, de lange, lyse sommeraftener på terrassen med dem, man holder af, eller om det er de råkolde, blæsende efterårsdage, hvor man kan skrue lidt ekstra op for hyggen. De fleste af os forbinder sommerhusferie med ét eller andet. Med en eller anden følelse. Med en helt speciel stemning.

Find dit favorit sommerhusområde

Vælger du en sommerhusferie i et af vores mange huse i områderne tæt på Vesterhavet, bliver det en ferie med frisk luft i fredfyldte omgivelser tæt på de dejligste strande og den smukkeste natur.

Vi dækker områderne Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig, Toftum Bjerge og mange flere.

Sommerhusferie i området ved og omkring den jyske vestkyst har længe været populært for såvel danskere som tyskere og andre udenlandske turister, og det skyldes først og fremmest den smukke natur og især det betagende Vesterhav. Samtidig er der et væld af spændende oplevelser og attraktioner, man kan udforske i de omkringliggende byer og områder.

Oplevelser i Vestjylland

Det kan være svært at finde tid til at besøge samtlige attraktioner på vestkysten på blot én uges ferie – eller på to uger for den sags skyld – så vi anbefaler, at I allerede på forhånd danner jer et overblik over, hvad I – baseret på egne interesser – mon kunne tænke jer at se og opleve. Find inspiration til din ferie i Vestjylland.

Se vores ledige stillinger

Lige nu søger vi rengøringsmedarbejdere

Læs mere her

Fribilletter til VLTJ

Book et sommerhus og få dine fribilletter igennem os - Så er der lagt op til en hyggelig dag i det vestjyske landskab.

Læs mere her