SJ Feriehusudlejning har altid et lager af  vores egen pude- og dyneserie af allergivenlige fibermaterialer.

Puden og dynen er  henholdsvis fyldt med 650 gram og 1000 gram HCS Dreamfill fiberfyld. Dette er luftigt isolerende fyld af silikoniserede hulfibre. Hver enkelt fiber forbedrer varmegenindvindingen uden kroppen løbende skal regulere sin temperatur Dette giver en blød fyldig dejlig fornemmelse af dynen, som hverken virker for tung eller for let når man putter sig og temperaturmæssigt lækker tempereret.

Dynen måler 135 x 200 cm og puden måler 60 x 63 cm.

Selve skallen på dynen består af vævet bomuld og polyester med 50% af hvert materiale. Bomuld er blødt mod huden og er ekstremt holdbart og meget resistent overfor kemiske påvirkninger, som for eksempel sved. Polyester er meget let at holde rent og har en lav fugtabsorbering og krymper minimalt i forhold til andre fibre. Alt i alt gør disse egenskaber vores dyner og puder til at man får meget for pengene i forhold til kvaliteten og holdbarheden.

Følgende vedligeholdelsesregler bør overholdes:
- Vask ved maximalt 60 grader
- Kan tørres i tørretumbler ved lav temperatur
- Tørres der uden tørretumber, så skal der dyptørres
- Må ikke bleges

Priser
Dynerne sælges til kr. 205,- pr. styk og puderne sælges for kr. 100,- pr. styk. De kan bestilles ved at sende en mail eller ringe til til os på 97834760.