Rengøring

At overlade sit sommerhus til fremmede mennesker kan ofte være en svær beslutning. Det er derfor vigtigt, at der er tillid til, at der bliver passet godt på sommerhuset, og at huset slides mindst muligt.

Vi er klar over at rengøringen ofte er centrum for, om du kan stole på udlejningsbureauet. Det er derfor vigtigt at pointere, at SJ Feriehusudlejning gør sit bedste og levere områdets bedste rengøring.

Vi vil aldrig komme til at kunne levere samme optimale rengøring, som en husejer selv kan – men dette sagt så er vores gæster meget tilfredse med vores rengøring. Noget vi er særdeles stolte af. Vi er derfor ikke bange for, om vi kan leve op til dine forventninger.

Ejerværksted

SJ Feriehusudlejning giver interesserede adgang til et stort og brugbart ejerværksted. Her er det muligt at låne værktøj og maskiner GRATIS 24/7/365. Med din helt egen kode kan du bl.a. få adgang til og låne græsslåmaskine, buskrydder, pælebor, stiger, værktøj og meget meget mere. Vi har også indkøbt en trailer, som du kan låne kvit og frit.

Service

Vi har selvfølgelig også ansat vores egne servicemænd. De er med til at spare dig en helt masse besvær og penge. De rykker ud, hver gang en gæst har et problem. Men de rykker også ud, hver gang du har brug for vores hjælp. Det kan være, at der skal sættes varme på huset, dørhåndtagene skal skrues fast, vasken er stoppet eller lignende. Vi giver også gerne et tilbud på større opgaver som maling af hus, terrasse eller trimning eller fjernelse af buske og træer. Ring endelig og hør os til, hvad vi kan gøre for dig på telefon 97 83 47 60.

Lejerskiftekontrol

Hos SJ Feriehusudlejning er det vigtigt, at husene bliver tjekket både før og efter et lejerskifte. Har huset stået tomt i mere end 14 dage, er det vigtigt, at huset bliver gennemset, så det fremstår klart og indbydende til de nye gæster. Derfor er SJ Feriehusudlejning altid i husene før ankomst, med mindre andet er aftalt med husejer.

Også efter hver udlejning er det vigtigt, at huset bliver kontrolleret. Det er vigtig at få tjekket, om huset har synlige skader, og om gæster har forladt huset tilfredsstillende. SJ Feriehusudlejning søger for, at dette bliver gjort, og stiller denne service gratis til rådighed som en del af aftalen med dig som husejer. Klarer du selv som husejer alt dette – belønnes du naturligvis for dette.

Kig ind og lad os fortælle dig om dine muligheder. Vi er ret sikre på, at vi sammen finder den optimale løsning til dig.

Spa og Pool

Har du et hus med spabad eller swimmingpool, er der nogle lovkrav, som skal overholdes. SJ Feriehusudlejning har specialuddannede servicefolk til at overholde disse lovkrav, så du altid kan føle dig sikker på en optimal løsning. Vi har sågar udvidet vores service og kører pooltjek 2 gange om ugen på alle poolhuse og tilbyder fordelagtige ordninger for denne service.