Sådan markedsfører vi dit sommerhus

Når du udlejer dit feriehus er det nødvendigt, at dit udlejningsbureau tilbyder en bred og alsidig markedsføring. Det er med til at sikre en høj dækning og dermed en god forretning for både dig og os. Vores 40 års erfaring gælder også markedsføringens kunst, og at vi evner at nå ud til de rigtige kunder på de rigtige tidspunkter, er en af mange væsentlige fordele ved at udleje gennem SJ Feriehusudlejning.

Marketingmix

For SJ Feriehusudlejning er det vigtigt at bibeholde det helt rigtige marketingmix. Vi ved, at mange af vores gæster er lidt til års og derfor ynder at ringe til os for at booke deres næste ferie. Det er noget vi glæder os over og altid har plads til.

Vi arbejder professionelt med vores markedsføring og har allieret os med nogle af branchens dygtigste til at nå et bredt publikum i Danmark og først og fremmest i Tyskland. Vores markedsføring foregår på alle de platforme og via de medier, hvor kunderne befinder sig, og hvor de er modtagelige for vores budskaber. Vi er godt hjulpet af områdets største database af unikke kundeemner samt en gengangereffekt på over 40% stamkunder, der kommer igen år efter år, og som i øvrigt passer godt jeres hus.  

Facebook og sociale medier

Flere og flere bruger de sociale medier, også når de leder efter deres næste ferie. SJ Feriehusudlejning opslår ofte relevante oplysninger, salgsfremstød, gode historier og tips på de sociale medier. Vi er meget OBS på, at de sociale medier også er blevet en ny slagsplatform, som vi forventer os meget af. Specielt Facebook, Instagram og YouTube giver p.t. god respons.

Ratings og spørgeskemaer

Som en del af vores primære salgsplatform på internettet, www.feriehusudlejning.dk og www.nordseeurlaub.dk giver vi kunderne mulighed for at komme med feedback og vurdere deres ferier. Det sker via systemerne, der ligger til grund for hjemmesiden, og det udmønter sig i spørgeskemaer og ratings. Disse bruger vi både internt for at blive bedre og eksternt til at sælge varen igen.

Vi tager kundens feedback meget alvorligt, da det sætter en tyk streg under, om vi har tilfredse kunder eller ej. Vi får et helhedsbillede af kundens oplevelse, men vi får også at vide, hvis en del af vores produkt eller service ikke fungerer godt nok. Vi bruger dermed kundens feedback til at blive bedre og til at forbedre produktet, nemlig dit sommerhus.

Gode ratings er naturligvis også med til at give det næste salg. Vi ved, at kunden ofte vælger ferie og udlejningsbureau baseret på andre kunders tilfredshed, og positive ratings er afgørende for salget. Dit sommerhus kommer således til at fremstå online med bedømmelser på forskellige parametre.

Huspræsentation

Alle sommerhuse bliver præsenteret professionelt på internettet. SJ Feriehusudlejning udarbejder en beskrivelse af huset, opretter husets faciliteter, får tegnet en skitse og taget nogle gode billeder. Vi tilbyder alt dette gratis, og herudover kan man få optimeret sine billeder af en professionel fotograf og få lavet dronefotos af huset til yderst fordelagtige priser. Gode billeder sælger og siger mere end mange ord. Hvert år gør vi derfor en kæmpe indsats for at holde vores datagrundlag og billeder up to date.

Skal du selv tage billeder af sommerhuset?

Vi ved, at gode billeder sælger. Specielt billeder med liv og atmosfære. Forhold dig derfor kritisk til de billeder, som præsenterer dit hus. Sørg for, at de altid er up to date og prioriter at være i huset og deltag gerne som modeller. Vi hjælper gene med gode råd om, hvordan de bedste resultater opnås.

Marketingaftaler

SJ Feriehusudlejnings egen hjemmeside står som den primære salgskanal. Her præsenteres husene flot med billeder, beskrivelser af faciliteter samt en husbeskrivelse, der beskriver huset og dets omgivelser.

Egen agent i Tyskland

Med ansættelsen af vores helt egen agent i Tyskland giver os også en helt unik mulighed for at deltage i arrangementer i Tyskland og optimere vores salg – specielt i Tyskland, som er og bliver vores primære marked.

Portaler

Vores huse er lagt ind og dermed bookbare på mange af de store salgsportaler, som vi har et fortrinligt samarbejde med. Dette er med til at sikre, at dit hus får den nødvendige synlighed, når kunderne er i markedet, hvilket selvfølgelig til syvende og sidst bevirker en øget udlejning.

Internettet

Internettet er kommet for at blive. Det bliver en stærkere og stærkere salgskanal, og i dag bookes langt størstedelen af omsætningen gennem internettet. Derfor bruger SJ Feriehusudlejning mange ressourcer på at optimere vores egen hjemmeside bedst muligt, samtidig med at vi køber mange besøg via Google Ads. Vi har herudover valgt at tilknytte et professionelt kommunikationsbureau for at stå bedst muligt i kampen om gæsterne.