Cykelferie langs den jyske vestkyst

Hos BikeWithUs finder I den komplette cykelferie, hvor alt det praktiske er klaret, så I kan nyde dagene langs kysten. Cykelferien byder på en unik og smuk naturoplevelse langs Vestkysten, hvor alle sanserne kommer i spil. Vi skaber rammerne, så I kan nyde naturen, kulturen og fællesskabet på jeres ferie i det vestjyske. Cykelferien begynder i Vedersø Klit, hvor I parkerer bilen og hopper i cykelsadlen. Undervejs overnatter I hos vores samarbejdspartnere i Lemvig, Agger og Klitmøller, mens ferien slutter ved Bunkermuseum Hanstholm. Her afhentes I og transporteres tilbage til startstedet i Vedersø Klit med både cykler og bagage.

Cykelpakken inkluderer 4 dage med cykling, 3 overnatninger i henholdsvis Lemvig, Agger og Klitmøller, morgenmad, sengelinned og håndklæder ved alle overnatninger, færgebilletter fra Thyborøn til Agger og ikke mindst transport tilbage til startstedet i Vedersø Klit. Dertil udleverer vi kort, beskrivelser af ruten og sikkerhedsveste, som er med til at øge sikkerheden langs ruten.

Vi tilbyder en række attraktive tilkøb, som bagagetransport og cykelleje til en skarp pris, hvilket en stor del af vores gæster har benyttet sig af. I kan læse mere om cykelferien på www.bikewithus.dk.