Dit Feriehus er det perfekte udgangspunkt for en lang tur på elcykel.

I samarbejde med Lemvig Cykler - Det Rullende Cykelværksted kan du nyde ferien med en elcykel, som kan lejes på ugebasis. Elcyklen bliver leveret direkte til dit feriehus og sågar også afhentet. I princippet kan du ved at forhåndsreservere opleve at elcyklen står klar i eller ved sommerhuset ved ankomst og ved afrejse skal du blot lade cyklen stå. Det er da nemt? Ikke?

I mellem hver udlejning bliver elcyklen efterset og serviceret og hvis undtagelsesvist en defekt kommer, så ringer ringer du blot +45 60154317. Så er du nemlig i kontakt med den faglærte cykelmekaniker og Det Rullende Cykelværksted, som hurtigst muligt servicerer dig.

Elcyklerne er komfortable med brede dæk, affjedring i både sadel og forgaffel samt ergonomiske håndgreb. Hydrauliske fælgbremser samt pedalbremser er standard så sikkerheden er absolut i orden. Det store 468 Watt batteri sørger for en lang rækkevidde pr. opladning - faktisk op til 110 km afhængig af vind, vejr og assistanceniveau.

Der kan betales med Mobilepay, kontanter eller forhåndsbookes i SJ Ferie App'en.

Elcykler udlejes på ugebasis(eks. lørdag til lørdag) og prisen er 1200,- kr. inklusiv levering, afhentning og klargøring.

Ring eller SMS gerne på 60154317 og book nu

Venlig hilsen

Kenneth Jørgensen - Indehaver og Faguddannet Cykelmekaniker