Fiskeferie

Information om fiskeri i Vejlby og omegn, fisketegn og Put & Take

Fiskemulighederne i området er mange, men uanset om I foretrækker havfiskeri eller fiskeri i Put & Take søer så kræver det, at i anskaffer jer det obligatoriske fisketegn.

Vesterhavet

Harboøre Tange
Fra høfderne mellem Thyborøn og Vejlby Klit findes noget af det bedste molefiskeri i Danmark. Der fiskes med bundsnøre, blink, pirk eller surfcasting. Fiskearter: Fladfisk, hornfisk, torsk, ålekvabbe, multe, havaborre, makrel og chance for gråhaj.

Bovbjerg
Ud for Bovbjerg Fyr og Trans Kirke ligger nogle af de bedste høfder både til bundsnørefiskeri og surfcasting. Fiskearter: Fladfisk, hornfisk, makrel, torsk, ålekvabbe, multe, havaborre og chance for gråhaj. 

Limfjorden

Oddesund
Ved Oddesund, ca. 20. km nordøst fra Lemvig og 12 km. nord for Struer, kan der fiskes fra begge sider af Oddesundbroen. Området er et af de bedste for hornfisk, men der er også gode muligheder for havørred og sild m. fl.

Toftum - Remmerstrand - Nr. Nissum
Mellem Lemvig og Oddesund ligger der talrige gode fiskepladser. De mest kendte er Kabbelkysten, kysten ved Nr. Nissum, Remmerstrand og Toftum Bjerge.

Gjellerodde
Her er der gode muligheder for at fange havørred, hornfisk og ål. Nordkysten er særlig god om foråret.

Lemvig sø
Søen er beliggende i Lemvig by. Fiskearter: Aborre, ørred, ål og skalle.

Flynder Å
Til dette vand kræves speciel fisketegn. Ca. 15 km syd for Lemvig og 20 km sydvest for Struer. Fiskearter: Fin bestand af bækørred, regnbueørred, ål, gedde og skalle. Der er mulighed for havørred.

Engbo Mose
Til dette vand kræves speciel fisketegn. Ca. 15 km. øst for Lemvig og 6 km nordvest for Struer. Fiskearter: Bækørred, regnbueørred, suder og ål. 

Andre spændende fiskepladser

Storeåen
Til dette vand kræves speciel fisketegn. Ca. 30 km syd for Lemvig ligger Storeåen, et af de største ferskvandssystemer i Danmark. Fiskearter: laks, havørred, bækørred, gedde, aborre og ål.

Karup Å
Til dette vand kræves speciel fisketegn. Ca. en times kørsel fra Lemvig ligger Karup Å, der er kendt for at have et rigtig godt havørredfiskeri. Thorsminde og Hvide Sande. Begge steder er kendt for sit gode sildefiskeri fra april til juni og ligger ca. en times kørsel syd for Lemvig. 

Havfiskeri

M/S Emma-Line
Fisker hele året på bl. a. Jyske Rev og Torskegrund efter stortorsk, sej, lange og havkat. Heldagsture efter aftale. Tlf. 97 83 27 66 (kl. 8-15)

"Det Gule Rev"
Kun godt en times kørsel fra Lemvig ligger Hanstholm, hvorfra der sejler kuttere ud til »Det Gule Rev«. Danmarks bedste havfiskeri. Hanstholm Turistbureau: Tlf. 97 96 12 19.

Grejforhandlere

Lemvig Sport & Natur - Kirkevang 2, Heldum, Lemvig.