Harboøre Centeret byder motion både ude og inde i sommerhusferien

Harboøre Centeret har de seneste år udviklet sig til at være Harboøres samlingssted nummer et. Centeret byder på et væld af aktivitetsmuligheder, og der burde nærmest stå et stort skilt på toppen af centeret: Alle er velkomne - gælder også turister.

Harboøre Centeret ligger lige ved siden af SuperBrugsen og Aldi, hvor mange af egnens turister lægger vejen forbi for at proviantere. Umiddelbart tænker de måske ikke over, at Harboøre Centeret rummer adskillige muligheder for en aktiv ferie. Man tænker uvilkårligt: En almindelig idrætshal har jo lukket om sommeren. Men dels kan Harboøre Centeret ikke betegnes som en almindelig idrætshal, og dels er der bestemt ikke droslet ned for aktivitetsmulighederne om sommeren.

Harboøre Centeret har en ny lethal og et udendørs areal til diverse aktiviteter. Lethallen er til at få øje på. Den rager 10 meter op i luften. Lethallen er en åben hal, hvor taget nærmest svæver over landskabet. Siderne på hallen kan dog lukkes i tilfælde af dårligt vejr.

Harboøre Centerets udendørs aktiviteter under tag

I lethallen laver man populært sagt udendørs aktiviteter under tag. I den ene ende af hallen er der en kunstgræsbane på 20 x 40 meter, og i den anden ende kan ungdommen boltre sig i en skatepark, der har fået mange rosende ord for sin konstruktion. De nye udendørs aktiviteter byder for eksempel på trampoliner, hoppepude og motionsredskaber, og der bliver mulighed for at spille krolf, der er en blanding af golf og kroket. Der kan også cykles på en BMX-bane.

Harboøre Centeret giver gode muligheder for aktiv ferie

SJ Feriehusudlejnings kunder har mange muligheder for en aktiv ferie. Med de nye, udendørs aktivitetsmuligheder kan man også være aktiv, selv om solen skinner fra en skyfri himmel, hvor man måske ikke har lyst til at være inde i en hal. Hvis vejret skulle vise sig fra et kedeligt hjørne, kan man fornøje sig med for eksempel squash, bordtennis eller dart indendøre.

Mange af vores sommerhuse har fri adgang til Harboøre Centeret. Ved disse huse står dette beskrevet i teksten. Vælger man at leje et hus uden fri adgang kan man tilkøbe det for billige penge.

Har du et ærinde i Harboøre og vil være i cykelafstand til Harboøre Centeret, så har vi boligerne. Book her!

Miniferie er også oplagt og dette byder vi også på - Se vores sommerhuse!

Se andre aktiviteter omkring Harboøre!