Fribilletter til VLTJ

Book et sommerhus og få dine fribilletter igennem os - Så er der lagt op til en hyggelig dag i det vestjyske landskab.

Vi har indgået i et unikt samarbejde med nogen af vores kollegaer og Lemvig-Thyborøn Handel og Turisme, så vi nu kan tilbyde gratis VLTJ-togbilletter til alle, der lejer et feriehus igennem os. Du kender måske bedst forkortelsen ”VLTJ” fra sangen af samme navn, som det lokale band Tørfisk står bag. Men faktisk er der tale om en fuldt funktionsdygtig og historisk togstrækning.

VLTJ står for Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbanen og kan dateres helt tilbage til 1879, hvor Lemvigbanen blev indviet. Det er derfor en historisk strækning, der er et must see (and try), når du lejer et sommerhus ved os. Toget kører igennem den smukke vestjyske natur og tager dig bl.a. forbi Geopark, istidslandskab og kystsikringer. Togturen med VLTJ er altså i sig selv en unik aktivitet, men den kan også sagtens blot fungere som transportmiddel, når du skal ud at opleve de øvrige aktiviteter i området.

Tjek køreplanen

Se alle togtider hos Midtjyske Jernbaner.

Se dem her
Det praktiske

Når du er på ferie i et sommerhus, som du har lejet igennem os, kan du frit benytte tilbuddet om gratis billetter til VLTJ på strækningen mellem Lemvig og Thyborøn. Toget stopper i mange af vores sommerhusområder på sin vej.


Sådan får du dine gratis billetter

Når dagen kommer, hvor du skal bruge dine fribilletter til VLTJ er vigtigt, at I downloader Midttrafik app'en - ellers kan vi ikke udstede billetterne til jer. 


Midttrafik app

Det er en stor hjælp for os, hvis I har downloadet app´en på forhånd inden du kommer ind på vores kontor. Så gør det også din ventetid betydeligt kortere. 

1. Download app'en "Midttrafik" i App Store eller Google Play

2. Log ind i app'en eller opret en bruger:

- Åben app'en

- I menuen til venstre vælg: "Opret konto"

- Følg vejledningerne på skærmen og udfyld dine oplysninger. OBS! Det skal være de samme oplysninger, som du har brugt til at booke dit feriehus.

- Du er nu klar til at bruge app'en og modtage fribilletterne fra os.

3. Når den dag kommer, hvor I gerne vil ud at køre med VLTJ, skal I enten komme ind forbi vores kontor eller I kan blot ringe til os. Så kan vi nemt og hurtigt udstede billetterne direkte til din app.
Du kan altså ikke selv booke dine billetter, og udstedelse af billetter kan ikke ske frem i tiden. 

4. Sæt kursen mod nærmeste station. Dine VLTJ billetter er klar i Midttrafik app'en. 

HUSK at medbringe dit lejebevis for feriehuset, når du skal ud at køre med toget. Lejebeviset skal nemlig vises sammen med dine togbilletter.

Se alle togafgange her.

Tilbuddet gælder for alle feriehusgæster, der har booket et feriehus gennem SJ Feriehusudlejning. 

Print selv vejledning

Åben den flotte print selv folder - her kan du se alle stoppesteder, QR-kode til køreplaner og kontaktoplysninger ved spørgsmål.
Åben den på mobilen eller print den ud og ha' den lige ved hånden.

Se vejledningen her

Fribilletter til feriehusejere

Lejer du dit feriehus ud igennem SJ Feriehusudlejning, har du også mulighed for at få gratis billetter til VLTJ. Som feriehusejer har du adgang til fribilletterne, når du selv holder ferie i dit hus.

Du kan få billetter på samme måde som beskrevet ovenfor - Det er vigtigt, at du downloader Midttrafik app'en. Den eneste forskel fra proceduren som lejer er, at ejere får udleveret en såkaldt Tro & Love Erklæring af os, der beskriver, at du ejer feriehuset, og har lejet det den pågældende uge. Dette dokument skal fremvises sammen med billetterne på togturen.

Tilbuddet gælder for alle SJ Feriehusudlejnings feriehusejere.

Find vej

Fribilletterne gælder til strækningen imellem Lemvig st. og Thyborøn st. med stop i mange feriehusområder.
Find vej med Google Maps.

Google Maps

VLTJ stoppesteder

Lemvig St. - Banegårdsvej 2, 7620

Balleby - Ballebyvej 16, 7620

Klinkby - Stationspladsen 3, 7620

Nejrup - Nejrupvej 50C, 7620

Strande - Harboørevej 4, 7620

Victoria Street Station - Knaresbrovej 2, 7673

Vrist - Bragdøvej 3, 7673

Harboøre - Stationsvej 4, 7673

Rønland - Thyborønvej 73, 7673

Sprogøvej - Sprogøvej 167B, 7680

Thyborøn Kirke - Kirkevej 29, 7680

Thyborøn St - Bredgade 27C, 7680

Gratis togbillet? Book et feriehus
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}