Kør gratis med VLTJ

Book et sommerhus og få dine fribilletter igennem os - Så er der lagt op til en hyggelig dag i det vestjyske landskab.

Fribilletter til VLTJ

Vi har indgået i et unikt samarbejde med nogen af vores kollegaer og Lemvig-Thyborøn Handel og Turisme, så vi nu kan tilbyde gratis VLTJ-togbilletter til alle, der lejer et feriehus igennem os. Du kender måske bedst forkortelsen ”VLTJ” fra sangen af samme navn, som det lokale band Tørfisk står bag. Men faktisk er der tale om en fuldt funktionsdygtig og historisk togstrækning.

VLTJ står for Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbanen og kan dateres helt tilbage til 1879, hvor Lemvigbanen blev indviet. Det er derfor en historisk strækning, der er et must see (and try), når du lejer et sommerhus ved os. Toget kører igennem den smukke vestjyske natur og tager dig bl.a. forbi Geopark, istidslandskab og kystsikringer. Togturen med VLTJ er altså i sig selv en unik aktivitet, men den kan også sagtens blot fungere som transportmiddel, når du skal ud at opleve de øvrige aktiviteter i området.

 

Det praktiske

Når du er på ferie i et sommerhus, som du har lejet igennem os, kan du frit benytte tilbuddet om gratis billetter til VLTJ på strækningen mellem Lemvig og Thyborøn. Toget stopper i mange af vores sommerhusområder på sin vej.


Sådan får du dine gratis billetter

Når dagen kommer, hvor du skal bruge dine fribilletter til VLTJ, skal du ind forbi vores kontor for at få dem. Vi udlevere billetterne på to måder - igennem Midttrafik app'en eller fysisk. Den hurtigste metode for dig og for os er igennem app'en. Se hvor let det er her under!


Kort ventetid: Midttrafik app

Det er en stor hjælp for os, og så gør det også din ventetid betydeligt kortere, hvis du downloader app'en, inden du kommer ind på vores kontor. 

1. Download app'en "Midttrafik" i App Store eller Google Play

2. Log ind i app'en eller opret en bruger:

- Åben app'en

- I menuen til venstre vælg: "Opret konto"

- Følg vejledningerne på skærmen og udfyld dine oplysninger. OBS! Det skal være de samme oplysninger, som du har brugt til at booke dit feriehus.

- Du er nu klar til at bruge app'en og modtage fribilletterne fra os.

3. Når den dag kommer, hvor I gerne vil ud at køre med VLTJ, skal I kommer ind forbi vores kontor. Her vil vi udstede billetterne direkte til din app. Du kan altså ikke selv booke dine billetter, og udstedelse af billetter kan ikke ske frem i tiden. Du skal komme ind forbi SJ Feriehusudlejnings kontor på den dag, hvor du skal bruge billetter, og så hjælper vi med at udstede dem til din app.

4. Sæt kursen mod nærmeste station. Dine VLTJ billetter er klar i Midttrafik app'en. 


Længere ventetid: Fysiske billetter

Du kan også vælge at hente fysiske VLTJ fribilletterne på vores kontor. Det medfører dog en lidt større ventetid, da vi først skal udskrive billetterne. Da vi derudover, rigtig gerne vil have omtanke for miljøet og undgå unødige print, anbefaler vi, at du bruger Midttrafik app'en. Hvis du ikke har mulighed for at downloade app'en, og derfor er nød til at aftente fysiske billetter, skal du huske, at du kun kan afhente billetter på den dag, hvor du skal ud at køre med VLTJ.

HUSK at medbringe dit lejebevis for feriehuset, når du skal ud at køre med toget (uanset om du bruger app'en eller fysiske billetter). Lejebeviset skal nemlig vises sammen med dine togbilletter.

Se alle togafgange her.

Tilbuddet gælder foreløbigt for alle feriehusgæster fra d. 1/9-21 til 1/9-22. 

Fribilletter til feriehusejere

Lejer du dit feriehus ud igennem SJ Feriehusudlejning, har du også mulighed for at afhente gratis billetter til VLTJ. Som feriehusejer har du adgang til fribilletterne, når du selv holder ferie i dit hus.

Du kan få udleveret billetter på samme måde som beskrevet ovenfor - Hent Midttrafik app'en, eller hvis det ikke er muligt, kan du afhente fysiske billetter på vores kontor. Den eneste forskel fra proceduren som lejer er, at ejere får udleveret et dokument af os, der beskriver, at du ejer feriehuset, og har lejet det den pågældende uge. Dette dokument skal medtages sammen med billetter på togturen.

Tilbuddet gælder foreløbigt for alle feriehusejere fra d. 1/9-21 til 1/9-22.

 

VLTJ stoppesteder

Lemvig St. - Banegårdsvej 2, 7620

Balleby - Ballebyvej 16, 7620

Klinkby - Stationspladsen 3, 7620

Nejrup - Nejrupvej 50C, 7620

Strande - Harboørevej 4, 7620

Victoria Street Station - Knaresbrovej 2, 7673

Vrist - Bragdøvej 3, 7673

Harboøre - Stationsvej 4, 7673

Rønland - Thyborønvej 73, 7673

Sprogøvej - Sprogøvej 167B, 7680

Thyborøn Kirke - Kirkevej 29, 7680

Thyborøn St - Bredgade 27C, 7680

Gratis togbillet? Book et feriehus