Gå på opdagelse i Fiskeriets Hus

I Fiskeriets Hus i Hvide Sande kan I komme tæt på livet i og ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan I opleve historien om de mennesker, der har levet ved vandet fjordfiskerne og havfiskerne - og lære mere om redningsfolkene, der gang på gang måtte sætte livet på spil, når stormen kom. I de mange akvarier, kan I opleve livet under vandoverfladen og komme helt tæt på de fisk, der lever i havet og i fjorden, og børnene kan røre en krabbe eller en rødspætte.

Mellem saltvand og ferskvand

I akvarierne i Fiskeriets Hus kan I udforske livet i saltvand og i ferskvand. I saltvandsakvariet kan I se de forskellige miljøer, som fiskene i Nordsøen lever i særligt ud for Hvide Sande. I kan se mange forskellige fisk og bunddyr, blandt andet hajer, fladfisk og pighvar. I vores klappebassin kan børnene komme helt tæt på fisk, krabber og søstjerner - hvis de tør!

Maritimt inspireret legeplads og udstillinger

På havnepladsen foran Fiskeriets Hus finder I en maritimt inspireret naturlegeplads, hvor der er masser af plads til at tumle omkring. I Fiskeriets Hus finder I også mange spændende udstillinger og historier. I kan blandt andet se havskibet ‘Thomas’, der blev bygget i Stadil omkring år 1850, og gå om bord på det gode skib ‘Jonna’ og se, hvordan et skib er indrettet.

15% på dagsbilletter til Fiskeriets Hus

Besøg www.fiskerietshus.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden SJ2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at I ved ankomst skal fremvise jeres nøglebrik sammen med online billetterne, for at de er gyldige.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Fiskeriets Hus er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing og nyd udsigten over fjord og hav fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden SJ2024KORT15 hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.