Kom tættere på livet under vandoverfladen

Gå på opdagelse blandt hajer, fisk og maritime klenodier. I Jyllandsakvariet kan du og din familie få timevis af sjov til at gå med at klappe fisk, lege og finde små gyldne skatte på den indendørs ravstrand.


I de mange rørebassiner kan I komme helt tæt på hajer, rokker og fladfisk og endda give en hånd med ved fodringstid tre gange ugentligt.


I det kreative strandværksted kan I deltage i en workshop eller lave kreative projekter på egen hånd. I gårdhaven kan børnene lege på det nye piratskib og opleve en 1:1 model af en kaskelothval.    


Det er også hos Jyllandsakvariet, at I kan tage med på guidede ture. Oplev Limfjordens imponerende dyreliv på en sælsafari eller delfinsafari med båd. Akvariets traktorbus kører også ud på eventyr, som du kan tage med på. Tag med fiskepasseren på tur og oplev den vestjyske natur eller få en guidet rundtur i fiskerbyen Thyborøn. Året rundt kan I desuden bliver udlært i kunsten at finde rav af en vaskeægte ravjæger.

De mange guidede naturoplevelser kan du lære mere om og booke på www.jyllandsakvariet.dk.
 

Hunde er velkomne

I Jyllandsakvariet må I tage hunden med ind for at kigge på fisk. De firbenede gæster har endda mulighed for at lege på en legeplads specielt for dem; en hundelegeplads med maritime agilitybaner.

Jyllandsakvariet har åbent hele året rundt. Du finder de aktuelle åbningstider her