Tag jeres ferie til nye højder

Fra toppen af Lyngvig Fyr får I en enestående udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord samt det smukke klitlandskab, der omkranser fyret. Ved fyrtårnets fod kan børnene lege på den store, maritimt inspirerede naturlegeplads. Her finder I også den hyggelige fyrmesterbolig, som rummer en café og en velassorteret butik med alt fra brugskunst og souvenirs til lækre delikatesser.

En ny udsigt - hele året rundt

Nogle løber næsten hele vejen, mens andre må holde et hvil eller to på vej op. Men når de 228 trin er besteget, så venter belønningen - og det er det hele værd! Udsigten fra Lyngvig Fyr er altid smuk og altid i forandring. Om vinteren kan det være et snelandskab, man ser ned på, om foråret de første spæde glimt af noget grønt, om sommeren fjorden der glitrer i solens stråler og om efteråret havets bølger, der bruser i vinden.

Oplevelser for hele familien

I området omkring Lyngvig Fyr er der masser at opleve for både store og små. Slip børnene løs på naturlegepladsen, nyd en kop kaffe i caféen, gå en hyggelig tur til stranden. Hver onsdag fra april til oktober er det muligt at rappelle ned fra toppen af fyret - og i juli og august kombineres dette med aftenåbent, hvor I kan nyde den smukke solnedgang over Vesterhavet.

Det yngste fyrtårn i Danmark

Lyngvig Fyr blev bygget som det sidste fyrtårn på vestkysten i 1906. Hver nat sender fyret stadig sin lyskegle ud over hav og fjord. I kan kende fyret på dets unikke fyrkarakter: et roterende hvidt blink hver femte sekund. Fyret er 38 meter højt, men da det står på en klittop, når det en flammehøjde på 53 meter over havets overflade.

15% på dagsbilletter til Lyngvig Fyr

Besøg www.lyngvigfyr.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden SJ2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at I ved ankomst skal fremvise jeres nøglebrik sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang til Lyngvig Fyr.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Lyngvig Fyr er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på Bork Vikingehavn, træd ind ad døren på Kaj Munks Præstegård og mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden SJ2024KORT15 hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.