Udforsk naturens kræfter

Kom tæt på naturens kræfter i Naturkraft. Her kan hele familien blive klogere på, hvordan naturens kræfter påvirker os - og hvad der sker, når vi forsøger at kontrollere dem. Gå på opdagelse i parken og tag på spændende ekspeditioner. Sæt jer godt til rette og få en fulldome filmoplevelse om Vestjyllands vindeventyr, hyg jer i caféen, gå på oplevelse i de fine udstillinger og meget mere.

Tag med på ekspedition

I Naturkraft kan I tage på en række forskellige ekspeditioner, som giver hele familien mulighed for at udforske den vestjyske natur helt tæt på. Her skal I udforske naturelementer som vand, vind og temperatur ved at løse spændende opgaver. Vi sørger for, at I har det helt rigtige grej med, så skal I bare sørge for at medbringe en god portion nysgerrighed!

Lad vindens kræfter føre jer

Sæt jer godt til rette og lad vestenvinden tage jer med på en rejse gennem Vestjyllands vindeventyr i en fulldome filmoplevelse. I tages med til middelalderen, forbi oliekrisen, til den grønne omstilling og ind i fremtiden. Ved Livets Træ kan I opleve årets gang på bare 12 minutter, og det interaktive klimaspil synliggør, hvordan menneskets aktivitet påvirker naturen og klimaet.

Oplev Naturkrafts park

I parken ved Naturkraft er der masser at opleve for alle aldre. Her kan I udforske forskellige naturtyper og prøve kræfter om bord på trækfærgerne. Læg vejen forbi vindmaskinen, der selv på en stille dag sørger for ekstra meget vind i håret, og gå ikke glip af Panoramabroen, hvorfra I kan se flere kilometer ud over det fantastiske vestjyske landskab.

15% på dagsbilletter til Naturkraft

Besøg www.naturkraft.dk for mere inspiration og for billetkøb. Benyt rabatkoden SJ2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at I ved ankomst skal fremvise jeres nøglebrik sammen med online billetterne, for at de er gyldige.

15% på fordelskort til Ringkøbing Fjord Museer

Naturkraft er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg blandt andet vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk historiens vingesus når I træder ind ad døren på Kaj Munks Præstegård eller nyd den fantastiske udsigt over havet og fjorden fra toppen af Lyngvig Fyr.


Benyt rabatkoden SJ2024KORT15 hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.