Sommerhus til 12 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Med et sommerhus til 12 personer er der plads til eksempelvis 2 familier eller 6 par, der gerne vil holde ferie sammen. Prøv det og oplev fælleskabets fordele.

Her kan du se vores udvalg af sommerhuse til 12 personer, så du har mulighed for at opleve ferietid sammen med 11 andre personer. Det er nemlig i samværet med andre at man finder de gode oplevelser. Fordelene ved at holde ferie flere sammen er eksempelvis at børnene kan lege sammen mens de voksne hygger sig omkring kaffebordet. Ferien er bedst brugt i selskab med familie eller venner, som du holder af. Så book dit sommerhus til 12 personer her og begynd at glæde dig til et skønt ophold.

Det kan også være at I er en flok venner der skal samles omkring dejlige måltider og gode gåture i området. Disse sommerhuse er ideelle til at tage en pause fra hverdagen og samles med de venner, som du ikke nødvendigvis ser så meget til i hverdagen. Så saml 12 personer i et sommerhus fra SJ Feriehusudlejning og oplev magien.

Faktisk har vi sommerhuse til langt flere end 12, så hvis du skulle have behov for et endnu større hus og evt. til et firma arrangement eller en familiefødselsdag eller bryllup, kontakt os da om mulighederne for leje af meget store sommerhuse.

Sommerhuse til 12 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}