Sommerhus til 22 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book et sommerhus til 22 personer og få plads til familie og venner

For mange er ferie lig med afslapning og et åndehul fra hverdagens trummerum. Med en kalender hvor størstedelen af ugerne er viet til arbejde, er det vigtigt, at de få ugers ferie, man har, bliver brugt på den bedst tænkelige måde. For nogen er det på et håndklæde ved en pool, for andre i vandreskoene på en stejl bjergsti og for andre igen er det sammen med familie og venner. Hvis du tilhører den sidste kategori, så skal du tage et kig på vores store og skønne sommerhuse ved havets kant.

Sommerhuse til 22 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få mere sommerhus for pengene

Eftersom det er de færreste, der har 20 børn, vil der i et sommerhus til 22 personer være plads til et par familier. Udover de åbenlyse fordele i form af samvær, leg og hygge, er der også den store fordel, at I er flere til at dele udgiften til sommerhuslejen. Det betyder, at I enten kan leje 'mere' sommerhus eller bruge de overskydende penge på is og oplevelser.  

 

Det ekstra gode tilbud på et stort sommerhus

Hvis I er på udkig efter et ekstra godt tilbud, så skal I holde øje med vores Last Minute-huse eller gå efter at holde ferie uden for højsæsonen. På den måde kan I holde en ferie, hvor prisen på rammerne er skruet så langt ned, som det er muligt. Vesterhavet er ikke blot et besøg værd, når solen varmer og ferien er over os. Også når efteråret blæser, og vinteren fryser landskabet til, er en sommerhusferie ved Vesterhavet noget særligt. 

 

Sommerhusferie på tværs af generationer

Hvis du gerne vil tilbringe tid med hele din familie, er det en oplagt idé at se på et stort sommerhus. Her er der rum og plads til alle, gamle som unge. I kan dele jer op, så der både er et hold, der tager på legepladsen og et hold, der tager til bridge og bedsteforældre kan få kvalitetstid med deres børnebørn, mens forældrene har et øjeblik til at snakke sammen. Aftenerne kan I nyde sammen på den store terrasse med varm kakao og rødvin til lyden af havets brusen og måske en fuglesang eller to.  

Stort sommerhus fyldt med aktiviteter

En sommerhusferie for 22 personer kan godt blive lidt hektisk. Det er derfor en god idé at have lagt en række planer hjemmefra, så det ikke ender med, at der er alt for mange børn, der keder sig. Det er nemlig altid lettest at være på ferie, hvis børnene er glade. De fleste af vores store sommerhuse har et tillægsnavn - nemlig aktivitetshuse. Et aktivitetshus er et hus, der byder på underholdning ud over det sædvanlige. Det kan være en indendørs pool, bordtennis, bordfodbold, elektrisk dart, playstation osv. Med et godt udvalg af aktiviteter i sommerhuset mindskes børnenes 'jeg keder mig!' ikke blot, det skaber også rammerne for en dejlig ferie, selv når vejret viser sig fra sin mest våde og blæsende side. 

 

Firmaarrangementer i sommerhus

Hvis din arbejdsplads har brug for en rystesammen tur eller blot et hyggeligt indslag i hverdagen, så er en sommerhustur en god løsning. Mange virksomheder vælger at tage afsted, så kollegaer kan komme tættere på hinanden eller for at ryste op i relationerne og skabe en ekstra god stemning. Det kan være et godt springbræt til fornyet energi og arbejdsmod, når hverdagen igen melder sin ankomst.